Arlo forøger sikkerheden sammen med Samsung SmartThings

Arlo fra Netgear har lige annonceret at Arlo Wire-Free nu kan bruges sammen med Samsung SmartThings til trådløs overvågning af hele huset– både inde og ude

Arlo Wire Free HD-overvågningskameraerne nu er integreret i Samsung SmartThings. Dermed kan de trådløse Arlo-kameraer fjernbetjenes og fungere i samspil med andre enheder via SmartThings-platformen for at skabe en brugervenlig og elegant sikkerhedsløsning til hele hjemmet.

For eksempel kan Arlo Wire-Free starte en videooptagelse på baggrund af input fra døre, vinduer eller bevægelsessensorer, der er en del af Smart Home Monitor – og se et live feed fra hvert Arlo-kamera direkte i SmartThings-appen. Det er også muligt at aktivere andre SmartThings-enheder via kameraernes bevægelsessensorer, f.eks. at tænde for lyset når en person nærmer sig huset, eller går ind i et rum.

”Formålet med Arlo er at gøre det let at holde øje med huset, børnene, kæledyr og alt det andet, der betyder noget i folks liv. Med adgang til Arlo Wire-Free overvågningskameraerne via Samsungs SmartThings-app er det lettere end nogensinde før at leve både intelligent og sikkert” fortæller Pål Vatneberg, nordisk salgschef hos Netgear.

Brett Worthington, General Manager for Americas og VP of Global Business Development hos SmartThings, siger:

”Det intelligente hjems succes afhænger i høj grad af, om det er kompatibelt med markedets mest populære og teknologisk avancerede enheder. SmartThings stræber efter at skabe en åben platform med et sundt økosystem af tredjepartspartnere, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et væld af nye muligheder i og med integrationen af Netgears Arlo-kameraer.”

Pris og tilgængelighed

SmartThings-appen kan hentes gratis til iOS-, Android- og Windows-baserede smartphones – understøttelse af Arlo Wire-Free overvågningskameraerne er inkluderet i den seneste version.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2199 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?