IFA 2016: Jabra klipper kablerne på headsettet

Jabras nye sportheadset har ingen ledninger - overhovedet, men er fyldt med avancerede funktioner.

I går aftes lancerede Jabra deres helt nye, avancerede headset, Elite Sport. Headsettet har hverken ledninger ned til din smartphone eller mellem de to ørepropper.

Men ikke nok med at Jabra i bogstaveligste forstand har klippet ledningerne, de har også forsynet Elite Sport med alt den teknologi og intelligens som de nye versioner af Pulse og Coach indeholder – blandt andet muligheden for at tælle gentagelser af dine øvelser og måling af VOmax.

Elite Sport er udstyret med fire mikrofoner som gør det muligt for headsettet at skifte mellem mikrofonerne under opkald. Jabra forklarede os, at det blandt andet betyder, at hvis der er meget støj fra den ene side, så skruer headsettet automatisk ned for lyden der, og bruger primært mikrofonerne i den anden øreprop.

Samtidig kan du ved et enkelt dobbelttap på headsettet slukke for støjdæmpningen, altså lukke lyd ind udefra, så du bliver trafiksikker.

Jabra lover op til tre timers brug af headsettet, og det medfølgende etui er samtidig en oplader som indeholder yderligere seks timers strøm.

Jabra tror virkelig på Elite Sport, og giver det derfor en udvidet treårig forsikring mod sved (hvis du registrerer dit headset hos Jabra), og de har testet det til at fungere i mindst 30 minutter

Headsettet ser utrolig spændende ud, og her på redaktionen glæder vi os ret meget til at få fingre i det.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?