Nyt headset fra Libratone

Libratone er nok bedst kendt for deres højttalere, men den danske virksomhed fremstiller også headsets, og deres nye Q Adapt lover blandt andet aktiv støjreduktion uden klodsede batterier

Danske Libratone er godt fremme i skoene når det kommer til specielle lydprodukter, og det gør sig også gældende for deres Q Adapt med CityMix™, en ny teknik der giver justerbar, aktiv støjreduktion, så du kan indstille lyden præcis efter omgivelserne.

I den nye serie findes der indtil videre to modeller, In-Ear-version med LIghtning stik og trådløse On-Ear høretelefoner.

Libratone har, vanen tro, pakket deres produkter pænt ind i, hvad de selv kalder, et nordisk design, og så kommer de i en række karakteristiske farver.

CityMix-teknologien er integreret i Libratones Q Adapt, og som nævnt begtyder det, at brugeren kan justere den aktive støjreduktion. F.eks. kan den sættes til level 5 når du ønsker at lukke alt støj ude fra det åbne kontormiljæ, eller til level 1 eller 2, når du går rundt i byen og gerne vil kunne høre lidt af lyden fra omgivelserne.

Samtidig er Q Adapt In-Ear-versionen blandt de første headsets i verden der har lightning stik – det stik der er specielt for iPhone og iPad.

Det betyder det er muligt at have en klar digital lyd, og samtidig undgå at have en batteriboks hængende på ledningen, hvilket er almindeligt for de fleste In-Ear headsets med aktiv støjreduktion.

Q Adapt On-Ear headsettet er udstyret med sensorer, der registrerer, når du tager høretelefonerne af, og derved sætters musikken på pause, og den aktive støjreduktion slukkes for at spare på strømmen.

Q Adapt On-Ear kan købes her i løbet af september til en pris på 1.399 kroner, og Q Adapt On-Ear kommer på gaden samtidig til en pris på 1.899 kroner.

HP 03B-Stormy Black
About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?