IFA 2017: Trådløse nyheder fra Sennheiser til din smartphone

Sennheiser har netop lanceret en række trådløse headsets på Europas største teknologimesse IFA 2017. Der er både headsets til den prisbevidste forbruger, den krævende og professionelle lydentusiast eller den stilsikre connaisseur

Under IFA 2017 har Sennheiser netop præsenteret sine seneste nyheder inden for trådløse headsets. Fællesnævneren er in-ear og trådløshed. Sennheiser er ikke gået på kompromis med materialerne og der er blevet brugt læder og stål i designet.

Momentum Free. Ultimativ trådløshed

Den nye MOMENTUM Free kommer med en række features, der garanterer en overlegen brugeroplevelse sammen med smartphones og tablets. Batterilevetiden på seks timer og den luksuriøse læderindpakning gør hovedtelefonerne til den perfekte ledsager på farten.

Kablet der forbinder de to in-ear højtalere, har en tre-knaps remote control, der både gør det let at kontrollere ens musik og modtage opkald. Hovedtelefonerne har multi-connection med op til to enheder og 3-vejs opkaldssupport. Et intuitivt system med taleanmodninger giver meddelelser om parringsstatus og batterilevetid.

Sennheisers MOMENTUM Free vil være i handlen fra oktober 2017.

M2_IE_BT_SW_Case_Isotop_View_RGB_red

IE 80 S in-ears med bedre comfort og personlig tilpasning

Sennheisers nye IE 80 S er en videreudvikling af den oprindelige og prisvindende IE 80, der trækker på Sennheisers ekspertise inden for professionel lyd. IE 80 S-øretelefonerne er udviklet til maksimal holdbarhed og har et hårdført og udskifteligt kabel, der gør det muligt at tilpasse øretelefonerne eller tilpasse dem til forskellige tilslutningsmuligheder.

God lydkvalitet og klarhed sikres af et dynamisk højttalersystem med kraftige neodymium magneter. En speciel lydtilpasningsfunktion gør det muligt for brugeren at justere frekvensresponsen efter personlig smag.

Til yderligere tilpasning leveres IE 80 S med et bredt udvalg af øreadaptere, som nu indeholder memory foam fra Comply. Der gør, at øretelefonerne bliver tilpasset den enkeltes øre. IE80 S’ mange tilpasningsmuligheder er med til at forbedre lydkvaliteten gennem en bedre pasform i ørekanalen. Øretelefonens passive støjdæmpning på op til 26 dB gør det muligt at høre alle fine detaljer i musik – selv i støjende omgivelser.

IE80 S er i handlen i september.

IE_80_S_RGB_red

Ambeo Smart Headset: Optag lyd i 3D

Sennheiser har skabt verdens første intuitive, kompakte og mobile headset, der kan optage lyd i 3D. Headsettet er banebrydende og optager med største enkelthed immersiv 3D-lyd til ens mobilenhed. De binaurale lydoptagelser leverer en fantastisk 3D-oplevelse, der placerer lytteren inde i lydbilledet og afspiller lydens retning og naturlige rumlige egenskaber ved et sted.

Ud over muligheden for 3D-optagelser får du med Ambeo Smart Headset også slet og ret et sæt eksklusive in-ear hovedtelefoner med den lydkvalitet, du forventer af Sennheiser.

Headsettet er meget behageligt i brug, takket være et specielt ørebøjle-design, og den stabile in-ear pasform minimerer mekanisk støj. En ekstra indbygget mikrofon giver mulighed for telefonsamtaler og stemmestyring.

Ambeo Smart Headset til iOS er i handlen. Senere på året kommer headsettet il Android.

ambeo

CX 7.00BT: Trådløs lyd til den prisbevidste forbruger

De nye trådløse CX 7.00BT er udviklet til brug på farten. De har et behageligt og ergonomisk neck-band design, og der medfølger fire forskellige størrelser af øreadaptere for at sikre den bedste komfort.

Ved daglig brug er CX 7.00BT’s batterilevetid på ti timer. Batteriet kan oplades fuldt ud via USB på kun 1,5 timer. CX 7.00BT understøtter også USB-lyd via det medfølgende kabel.

 

CX 7.00BT vil være tilgængelig i hele verden fra oktober.

CX_7_InEar_Wireless_Product_Shot_Isometric_RGB_red

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?