Jabra gør Elite 85t endnu mere intelligent

Bare fordi du har købt et headset, behøver det ikke betyder, at der aldrig kommer nye funktioner til det. Jabra har fx lige opdateret deres nyeste headset, Elite 85t med flere smarte funktioner - blot med en firmwareopdatering

Elite 85t er et superfed headset, og Jabra har nu gjort det endnu mere smart, eller intelligent om du vil. Du kan forresten se min test af Elite 85t her.

Opdateringen, som kommer via en firmwareopdatering, give dig tre nye funktioner: MyFit, omdøb headsettet og mulighed for at slukke for headsettet blot med en klik på øreproppen.

Den første, MyFit, er også den meste interessante, for den funktion – der findes i Sound+ app’en, gør at headsettet nu kan bekræfte at det er den korrekte størrelse EarGel du bruger.

Se – det er faktisk ret fedt. For på den måde bliver ANC- og lytteoplevelsen endnu bedre, og du slipper for at få ondt i øret, fordi du ikke gider skifte gelen ud.

Funktionen fungere ved at der afspilles en multitone, og så kan headsettet tjekke om der slipper lyd ud. Og gennem ‘trial and error’ kommer du så til sidst frem til den korrekte størrelse – super fed funktion.

Derefter får du nu mulighed for at omprogrammere en af knapperne på ørekopperne. Den kan nu få tre funktioner: HearThrough & ANC, HearThrough & Off og HearThrough, ANC & Off. Personligt er jeg glad for at jeg fremover kan slukke for headsettet med et enkelt klik.

Endelig kan du nu omdøbe headsettet – omend jeg ikke er helt sikker på, hvad jeg skal bruge den funktion til – men det er nu en mulighed.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?