Jaybirds nye trådløse Vista-headset er i militærholdbarhed

Særudgaven af Jaybirds helt trådløse headset har fået navnet Colorway, har både et udseende og en holdbarhed der lever op til militære standarder

Jaybird har lige lanceret særudgaven Colorway af Jaybird Vista totalt trådløse Sports-hovedtelefoner i farven, Planetary Green. Vista er Jaybirds første trådløse hovedtelefoner, der opfylder de strenge MIL-STD810G standarder fastsat af det amerikanske militær.

Kravene er opfyldt ud fra en række tests, der inkluderer gentagende stød, vibrationer, fald fra højder med risiko for beskadigelse samt udsættelse for barske naturelementer såsom tropisk fugtighed, vandpåvirkning under orkanforhold samt ørkensandstorm.

Planetary Green er en særudgave af en farvekombination, der er inspireret af den jorden, de steder folk leger og eventyrere, der inspirerer os. Ligesom Jaybird bringer den mest avancerede teknologi ud i vildmarken, så er det topografiske camouflagemønster på Planetary Green en synlig påmindelse om, hvordan digitale og naturlige verdener mødes.

Med en EarthProof indkapslet og IPX7 vand- og svedhæmmende konstruktion, høj lydkvalitet med en enhedsstørrelse på 6 mm, en sikker og behagelig sportspasform, op til 16 timers afspilningstid, personlige musikoplevelser gennem Jaybird app’en og etuiet med opladerfunktion ønsker Jaybird at lægge kræfter til alle slags eventyr eller træning.

Tilgængelighed

Jaybird Vista Trådløse Sportshovedtelefoner i Planetary Green er nu tilgængelig på jaybirdsport.com og hos udvalgte online-forhandlere, og senere på måneden, i udvalgte butikker i Danmark til en vejledende pris på 1.399 kroner.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart