Kæmpeskærm fra MMD

En ny skæmr i super-bredformat fra MMD, er rettet mod alle der gerne vil have plads nok på skærmen, uanset hvad de laver

Den nye Philips 498P9Z er på 49″ og har et 32:9-skærmformat (48.8″ / 124 cm diagonalt). MMD, der står bag Philips skærmene, fortæller at den er rettet mod finansielle rådgivere, grafiske designere, arkitekter, programmører og generelt bare alle, der har behov for en større skærm og et bedre overblik over sine apps.

Denne skærm har et pålideligt og buet VA-panel, en opdateringshastighed på 165Hz og Adaptive-Sync-teknologi, der skulle gøre den behagelig at sidde foran dagen lang, hvad enten det er til arbejde eller underholdning.

Udvider dit synsfelt

Denne 32:9 SuperWide-skærm på 49″ er med sin opløsning på 5.120 x 1.440 pixels designet til at erstatte flerskærms opsætninger og giver et ufatteligt bredt billede. Det skulle føles som at have to 27″ 16:9 QuadHD-skærme stående side om side. Skærmens 1800r-kurve sikrer en fordybende og behagelig oplevelse, der efterligner det naturlige synsfelt og reducerer genskin og forvrængning.

Et blændede godt billede

Skærmen er VESA-certificeret med DisplayHDR 400, der skulle give en markant kvalitetsforskel i forhold til normale SDR-skærme og producere forbløffende lysstyrke, kontrast og farver. MMD lover en bredere farvepalette, opdateringshastighed på 165Hz og Adaptive-Sync-teknologi.

Teknologierne FlickerFree, EasyRead- og LowBlue-tilstand sørger for, at det også blive en behagelig oplevelse for dine øjne og filtrerer skadelige blå stråler fra og reducerer flimmerstøj.

Skabt til multi-tasking

Skærmforholdet og størrelsen giver brugerne mulighed for at åbne flere apps og dokumenter på én gang uden at skulle jonglere med de åbne filer: chats, e-mails, videoer og regneark – der er plads til det hele på denne 49″-skærm. Til de mest ekstreme opsætninger og multitasking er der desuden MultiView-teknologi og en indbygget KVM-switch.

Philips 498P9Z kan købes fra august 2021 til en vejledende pris på 8.549 kr.

About Lars Bennetzen 3961 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?