Kold kaffe med ny kaffemaskine

Cold Brew er en nyt type kaffe-drik og en helt ny espressomaskine fra De'Longhi kan lave den - helt uden indblanding fra brugeren

Kaffe skal være varm ikke sandt? Well sådan tænker de fleste nok, inklusive mig. Jeg ved godt at der findes ting som Ice Coffe og forskellige typer af kaffe med is fra store Espresso-huse. Men at lave en kold kaffedrik hjemme er ikke noget jeg har stiftet bekendtskab med før.

Men den nye espresso/kaffemaskine Eletta Explore kan levere såvel varme som kolde kaffedrikke til dig i dit hjem.

Den nye automatisk bønne-til-kop maskine er, ifølge De’Longhi, designet til at give kaffeelskeren utallige variationer af kolde, varme og ikke mindst Cold Brew kaffedrikke.

Eletta Explore er udstyret med tre nye teknologier, opfundet for at imødekomme de nyeste tendenser blandt kaffeelskere: LatteCrema Hot Technology giver et varmt, cremet mælkeskum, som skulle forvandle enhver kaffestund til en særlig baristaoplevelse, skriver De’Longhi.

En anden teknologi er LatteCrema Cool Technology, der skummer mælken til den ideelle kolde temperatur. Til sidst er der den helt nye teknologi fra De’Longhi, Cold Extraction Technology, som fremstiller Cold Brew-drikke på under tre minutter med et enkelt tryk på en knap.

At ekstrahere kaffe koldt er en særlig disciplin, der er relativ ny, og nu er den så kommet til hjemmemaskinen også.

Med den nye Eletta Explore får man adgang til mere end 50 kaffedrikke direkte på kaffemaskinen. Varme, kolde og Cold Brew samt mælkebaserede drikke, der kan nydes i hjemmet. Kaffemaskinen har også en To Go-funktion som gør det muligt at tage sin favoritdrik med på farten i det termokrus, som følger med som tilbehør eller i dit eget yndlingskrus.

Victoria Avén, Product Marketing, Manager hos De’Longhi Scandinavia

I app’en til kaffemaskinen er der yderligere adgang til over 100 nye kaffe- og mælkeopskrifter, både kolde og varme.

Prisen på Eletta Explore bliver på omkring 7.500 kroner.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.