Super avanceret manuel kaffemaskine fra De’Longhi

Italienske De’Longhi lancerer La Specialista Maestro. De’Longhis mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde

Kaffeentusiaster kender godt De’Longhi, de er kendt for at gode espressomaskiner, og her på redaktionen har vi før testet deres produkter, sidst La Specialista. Men nu er producenten klar med endnu en espressomaskine, La Specialista Maestro, som de selv kalder for deres mest avancerede nogensinde.

Den er blevet skabt i samarbejde med internationale kaffeforskere i forbindelse med over 300 workshops. Målet har været at give brugeren den ‘fuldendte manuelle kaffemaskine’, der forener videnskab med kunsten bag den perfekte kop kaffe.

Maskinen har dynamisk forbehandlingsteknologi og seks automatisk opskrifter du kan tilgå via touch-skærmen. De’Longhi skriver selv at alle funktioner er designet at bringe tilberedelsen af kaffen til det højst mulige niveau.

Teknologien BeanAdapt kontrolerer maling, dosering og temperatur nøje for at frembringe den mest afbalancerede smag fra kaffebønnerne.

Den har et dobbelt mælkesystem der giver mulighed for at skabe det ønskede mælkeskum, manuelt eller automatisk. Derudover har den en række forprogrammerede kaffeopskrifter, så du kan fremstille klassiske kaffedrikke med et tryk på en knap.

Funktionerne i den nye kaffemaskine fra De’Longhi er:

  • Automatisk kaffekværn. Indstil malingsgraden på et af maskinens otte niveauer fra finmalet (1) til grovmalet (8) alt afhængig af typen på kaffebønnen. La Specialista Maestro har yderligere to malingsgrader som leverer ekstra finmalede kaffebønner.
  • Aktiv temperaturkontrol. Vandtemperaturen kontrolleres præcist gennem hele brygningsprocessen. Fem temperaturprofiler mellem 90-98 grader sikrer den ideelle temperatur for at opnå den bedste smag baseret på kaffebønnens ristningsgrad.
  • Dynamisk forbehandling. Maskinen justerer længden på forbehandlingen afhængig af, hvor stærk kaffen skal være. Processen sørger for at vandet distribueres jævnt over kaffen gennem hele brygningen.
  • Smart Tamperpakke. La Specialista Maestros smarte tamperpakke giver et jævnt tryk og forhindrer spild af nymalede kaffe på køkkenbordet. Efter maling benyttes håndtaget til venstre til at tilføre det rette tryk til den malede kaffe.
  • Seks automatiske ”one touch”-opskrifter. Med et enkelt tryk på en knap kan brugeren brygge seks forskellige forudindstillede opskrifter på espresso- og mælkebaserede drikke så som Espresso, Americano, Cappuccino og Latte Macchiato.
  • Manuelt og automatisk mælkesystem. La Specialista Maestro har ikke bare ét men to forskellige mælkesystemer. Det opdaterede MyLatte-rør på den ene side lader brugeren skabe baristaværdigt mælkeskum – ideelt til latteart. På den anden side sidder LatteCrema-systemet som skaber fyldigt skummet mælk med et enkelt tryk på en knap.

La Specialista Maestro er i handlen nu og har en pris på omkring 11.000 kroner.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?