Logitech klar med MX ERGO – nu vender trackball’en tilbage

Lige som vi troede at trackball’en var død og begravet, så lancerer Logitech en ny version

Logitech MX ERGO er en trådløs trackball der måske kan puste liv i måde en trackball fungerer på. Med lanceringen af den første trackball i næsten et årti, giver Logitech MX ERGO personlig komfort med et unikt justerbart hængsel, præcisionstracking med multi-enhedstilslutning til trackball entusiaster og de forbrugere, der søger efter alternativer til mus og touchpads.

Om det betyder at trackball’en så for alvor kommer tilbage på markedet er stadig noget vi stiller os lidt tvivlende over.

I en pressemeddelelse skriver Logitech:

”MX ERGO reducerer muskelbelastningen med 20% sammenlignet med brugen af en standard mus. Med det justerbare hængsel kan du øge vinklen fra 0 til 20 grader, hvilket forbedrer håndleddets stilling og pronation.

Den omhyggeligt opbyggede form giver din hånd fuld håndflade og fingerstøtte, mens den bløde gummi på toppen sikrer et godt og behageligt greb til mange timers arbejde.

MX ERGO tilbyder den nyeste trackingteknologi, der giver hurtigere og mere præcis navigation med mulighed for øjeblikkeligt at ændre cursorens hastighed og nøjagtighed for optimal kontrol med et tryk på en knap. Et LED-lys tændes, når præcisionsfunktionen er aktiveret, hvilket giver dig den ideelle styring med trackballen.”

Med et genopladeligt batteri, der holder op til fire måneder ved fuld opladning, afhængigt af brug, kan MX ERGO også give dig en komplet arbejdsdag med kun et minuts opladning, hvis du er ved at løbe tør for strøm.

MX ERGO virker med både Logitech Easy-SwitchTM og Logitech FlowTM. Med Logitech Flow, der kan downloades gratis som en del af Logitech OptionsTM software, og Easy-Switch, kan du bringe multi-computere til et helt nyt niveau. Du kan skifte problemfrit mellem to computere med en mus, og endda kopiere og indsætte indhold, billeder og dokumenter mellem dem.

Musen passer godt sammen med Logitechs andre luksusprodukter som Logitech CRAFT Advanced Keyboard med kreativ input-drejeknap, Logitech Spotlight Presentation Remote eller Logitech MX Sound. Kombineret giver disse produkter dig en 1. klasses oplevelse, der ser ud og føles bedre på dit moderne arbejdsområde.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX ERGO koster 899 kroner og forventes at være på markedet i september 2017.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?