Bose Lancerer lille bluetooth højttaler

Den nye SoundLink Micro er den nyeste bluetooth-højttaler fra Bose, og samtidig er den den mindste og mest robuste bærbare højttaler

SoundLink Micro måler kun 9,83 cm i bredden og 3,48 cm i dybden og har en vægt på beskedne 290 g. Men det betyder ikke at du kommer til at give køb på lyden. Bose lover nemlig at den har en uovertruffen lyd i forhold til størrelsen og så er den testet langt ud over dens IPX7 vandtæthed.

Micro er fyldt med teknologi. En ny type transducer, miniature dual passive radiatorer og et genopladeligt litium-ion-batteri er blevet udviklet samlet – som et mikrosystem. Mirco giver, tomme for tomme, en anderledes transportabel lyd – op til seks timers overraskende og overbevisende lyd og dyb bas – fra et kabinet du nemt kan have i hånden.

Micro er hårdfør. Den vil modstå sommerens ekstreme varme, vinterens barske kulde og mere end branchens IPX7 rating. Vandafvisende fra inderst til yderst er den skabt og testet til at modstå sæbevand, klorvand og saltvand. I regn eller sne, tabt i håndvasken, poolen eller havet – Micro vil fortsætte med at spille. Den bløde silikoneyderside beskytter den mod ridser, buler, revner, slag, støv, snavs og sand. En tilsvarende solid rem på siden er let at sætte på tasker, rygsække, cykler og andet udstyr.

Pris og tilgængelighed

Den nye SoundLink Micro fås i sort og farverne midnatsblå og orange. Den kommer i handlen den 21. september 2017 til 999 kroner hos udvalgte forhandlere og på Bose.dk. Fra i dag kan den forudbestilles på Bose.dk og på udvalgte forhandleres hjemmeside.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart