Nu bliver overvågningskameraet Circle 2 fra Logitech klar til Apple HomeKit

Integration giver kontrol og nye hjemmeautomatiske oplevelser ved hjælp af Apple Home App og Siri

Logitech har netop annonceret at Circle 2 hjemmesikkerhedskamera med ledning og beslag nu virker sammen med Apple HomeKit. Du skal blot sætte dit Circle 2 Wired-kamera op sammen med Apple Home-appen og nyde adgangen til live kameravideo på din iPhone og iPad, notifikationer til din låseskærm på iPhone eller iPad eller på dit Apple Watch, og hjemmeautomatisering, som f.eks. at tænde lyset automatisk, når bevægelse registreres af kameraet.

Cirkel 2 og HomeKit giver dig adgang til dit kameras live stream fra Home appen på din iPhone, iPad eller Apple Watch, derhjemme, når du er på samme WiFi-netværk eller remote, hvis du har en Apple TV eller iPad oprettet som en hjemmehub. Hvis du er i køkkenet, og du vil tjekke hvem der er ved hoveddøren, skal du bare bede Siri om at vise kameraets levende visning med en simpel kommando, “Hey Siri, vis mig hjemmesikkerhedskameraet.”

Hold dig informeret, mens du er væk ved at modtage notifikationer på din iPhone eller iPads låseskærmen eller Apple Watch, når der er aktivitet på dit Circle 2.

Du kan også bruge Cirkel 2’s bevægelsessensor til at udløse hjemmeautomatiseringsoplevelser, som f.eks. at tænde lyset, når bevægelsen er registreret, hvilket er fantastisk til at forhindre uønskede besøgende, mens du er væk. Derudover kan du bruge Circle 2 iOS-appen, Logi Circle, til at nyde mere avancerede funktioner som f.eks. vores populære Day Briefs.

Circle 2 kamera med ledning og kameraet, når det er sat i Plug Mount eller i Window Mount virker alle med Apple HomeKit.

Priser og tilgængelighed

Nye og eksisterende Cirkel 2 med ledning ejere kan alle udnytte denne nye HomeKit-integration

fra i dag (eksisterende Cirkel 2-brugere skal klikke her for opdateringsinstruktioner).

Circle 2 Wired, indoor/outdoor security camera koster 1.699 kroner og Circle 2 Wire-Free,

indoor/outdoor security camera koster 1.999 kroner i vejledende udsalgspris.

Circle 2 med ledning er tilgængelig hos landsdækkende forhandlere og vil være i Apple-butikker og på Apple.com fra starten af oktober. Circle 2 Window Mount vil også være tilgængelig I Apple butikker til $39.95. Circle 2 Plug Mount vil være tilgængelig på Apple.com til $29.95.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?