Logitech klar med gaming-kollektionen Aurora

Den nye kollektion af produkter, der indeholder mikrofon, mus, headset og tastatur, lover at give nye og spændende muligheder for gameren

Logitech G715. Foto: Logitech G.

Logitech G har lige lanceret deres nye Aurora kollektion, der indeholder Logitech G735 trådløs headset, G715 trådløst gaming-tastatur, G713 gaming-tastatur, G705 trådløs gaming-mus og otte brugerdefinerede tilbehør. Den nye kollektion lover at appellerer til alle gamere, der leder efter et legende design og kurateret oplevelse.

Aurora-kollektionen giver mulighed for personalisering gennem tilpasset tilbehør og farvemuligheder. Det inkluderer også Logitech G’s gaming-teknologier som Lightspeed og Blue VO!CE mikrofonteknologi. Resultatet er en samling af udstyr, der inviterer alle spillere til at komme, som de er, mens de leverer det avancerede funktionssæt, som alle spillere forventer.

Blue Yeti mikrofon. Foto: Logitech G.

Aurora-kollektionen blev konceptualiseret baseret på feedback fra kvindelige gamere på tværs af fællesskabet og bragt til live af et team af overvejende kvindelige innovations-, design-, ingeniør- og marketingledere hos Logitech. Kollektionen blev skabt for at imødekomme spilleønsker og -behov hos et underrepræsenteret segment af spillere og genskabe fremtiden for gaming, hvor repræsentationen er fast til stede. Og designprocessen blev styret af følgende tre principper:

  • Komfort: I designfasen sørgede teamet for at tage højde for ting så som længere hår, briller, øreringe og mindre håndstørrelser. Holdet prioriterede produkter, der føles og ser godt ud for at understøtte længere spillesessioner, udforske forskellige materialer og finish, der var lette og bløde at røre ved.
  • Tilgængelighed: For at imødekomme muligheder omkring tilgængelighed brød teamet væk fra de typiske skarpe kanter, sorte farver og æstetik for at skabe en mere velkommen oplevelse med blødere tonaliteter, gennemsigtige materialer og beroligende out-of-box belysning.
  • Legelyst: Aurora-kollektionen tilskynder til selvudfoldelse. Produkterne kommer i basisfarven White Mist med mulighed for at tilpasse ved hjælp af Pink Dawn og Green Flash tilbehør. Spillere kan også vise deres kreative side frem med tusindvis af tilpassede lyskombinationer, der er tilgængelige i G HUB med Aurora Collections signaturbelysning, som vi kalder Play Moods.

Aurora kollektionen består af:

  • G735 trådløst gaming-headset – G735 er det første Logitech G-headset med de nye Blue VO!CE-mikrofonteknologifunktioner til at modulere en spillers stemme og har mulighed for at gemme foretrukne lydindstillinger i G Hub og direkte på headsettet. G735 Wireless Gaming Headset lover at maksimerer komforten for alle spillere og inkluderer mindre hovedstørrelser. Spillere kan nyde lange spilsessioner med 56+ timers batterilevetid (uden belysning) og opleve trådløs frihed gennem Logitech G’s trådløse Lightspeed-teknologi og Bluetooth-forbindelse.
Logitech G705. Foto: Logitech G.
  • G715 og G713 Mekaniske gamingtastaturer – G715 trådløst gamingtastatur og G713 gamingtastatur leverer low-key vibrationer med high-key ydeevne, så spillerne kan udtrykke sig og spille på deres måde. Et kompakt tenkeyless layout og justerbar højde sikrer komfort hele dagen lang. Pak det sammen, og placer det hvor som helst med et genopladelidt batteri, der leverer 25 timer af nonstop spil, og Lightspeed-teknologi eller Bluetooth-forbindelse. Begge tastaturer leveres med inkluderet Cloud-Soft håndledsstøtte.
  • G705 trådløs gaming mus – G705 er en trådløs gaming mus der er specialbygget til mindre hænder med en kompakt kontureret pasform og avanceret spilteknologi. Med optisk sensor, Lightspeed-teknologi, Bluetooth-forbindelse og en let tilgængelig DPI-knap kan spillere spille deres bedste.
  • Tilbehør – Tag din samling et skridt videre med otte nye accessoriess, inklusive finurlige detaljer som den skyformede håndledsstøtte, kabelvedhæng og en hjerteformet bæretaske. Andet tilbehør inkluderer ørepuder og boom-mikrofoner, G713 og G715 tastatur topplader, tastaturtrækker og børste og musemåtte, så spillere kan tilpasse deres spillestil.

For at komplementere Aurora-kollektionen vil spillere være i stand til at løfte deres stream med en specialudgave Blue Yeti premium USB-mikrofon, tilgængelig i to nye farver, Pink Dawn og White Mist. Disse Yeti-mikrofoner vil også inkludere eksklusive Aurora Collection-stream-overlays fra Streamlabs, som giver streamere mulighed for at style deres stream til Twitch, YouTube og Facebook.

Logitech G735. Foto: Logitech G.

Yeti understøtter også Blue VO!CE-software med sjove vokaleffekter som DJ Robot eller Helium Chipmunk, studieværktøjer som EQ, limiter og NVIDIA Broadcast Noise Removal og HD-lydeksempler. Blue VO!CE kan tilgås på Logitech G HUB.

Priser og tilgængelighed

Logitech G735 har en vejledende udsalgspris på 1.699 kroner. Logitech G715 og Logitech G713 TKL Gaming tastaturer har foreslået udsalgspriser på henholdsvis 1.499 kroner og 1.299 kroner.

Specialudgaven af Blue Yeti USB mikrofonen til Aurora kollektionen har en vejledende udsalgspris på 999 kroner. Logitech G705 har en vejledende udsalgspris på 749 kroner.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?