Roccat Kone XP Air får ny trådløs teknologi

Ny sender Roccat deres nye Kone XP Air mus på gaden, der har fået Stellar Wireless-teknologien indbygget, og dermed skulle have en mere stabil og sikker trådløs forbindelse

Kone XP Air. Foto: Roccat

Sikker og stabil forbindelse er vigtig for den trådløse mus, ikke mindst for gameren, hvor selv den mindste forsinkelse, eller udfald, kan få udfald for spillets udfald.

Kone XP Air er efterfølgeren for den kendte Kone XP mus, der så nu har mistet kablet. Samtidig har musen fået en ladestation der understøtter hurtig opladning, og den understøtter også bluetooth, for en ekstra forbindelsestype.

Den har, naturligvis fristes jeg til at sige, RGB belysning, og en 19K DPI sensor fra Owl-Eye, samt Titan Optical Switches. Den har samme design og form som forgængeren, og Roccat lover at de har haft stort fokus på præstation og komfort.

Herudover har den 29 programmerbare funktioner, og en vægt på sølle 99 gram.

Prisen bliver på omkring 1.350 kroner og den kommer på markedet i slutningen af august.

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?