Ny prisvenlig og let trådløs høretelefon fra Creative

Det nye headset fra Creative lover alsidig lyd og et fjerlet design til en lav pris

Det nye headset, Sound Blaster Jam V2, skulle være bygget til både musik, film og spil. Det kan forbindes til flere enheder på samme tid, den såkaldte multipoint-forbindelse, og det betyder at brugerne kan bruge headsettet i et computerspil, og skulle telefonen svare, så tage den direkte uden at skulle skifte headset.

Headsettet er udstyret med dobbeltmikrofoner og Qualcomm cVc 8.0-støjredkutionsteknologi, som skulle forbedre opkaldskvaliteten og reducerer baggrundsstøjen.

Sound Blaster Jam V2 fungerer sammen med Creatives nye SmartComms Kit, der indeholder VoiceDetech. Det betyder at headsettet automatisk slår mikrofonen til og fra, alt efter om der detekteres tale eller ej.

Det har også en to-vejs NoiseClean-funktion, der giver brugerne mulighed for at høre og blive hørt tydeligt under onlineopkald.

Headsettet skulle være ganske let, og har fået en pris på små 40 Euro.

Du kan læse mere om headsettet her.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?