240Hz gaming skærm fra AOC

AOC AGON AG251FZ har en opdateringshastighed på 240 Hz, 1 ms svartid og Adaptive-Sync, som sikrer en jævn spiloplevelse uden hakken, udtværing og forsinkelser

Med sit 25″ Full HD TN panel (16:9 format, 1.920 x 1.080 pixels), er AOC AGON AG251FZ ikke kun et attraktivt valg for e-sport spillere, som gerne vil have en større skærm end de standard 24″. Den tilbyder også ekstremt hurtig skærmbevægelse.

Med en 240 Hz opdateringshastighed og 1 ms svartid, giver skærmen mulighed for et jævnt og glidende spil og grafikker uden udtværing eller uklarhed på noget tidspunkt – selv under hurtige bevægelser.

Ydermere synkroniserer, Adaptive-Sync skærmen med kompatible grafikkort for at eliminere billedhakken. Gamere vil også nyde godt af AOC Low Input Lag Mode, som assisterer skærmens interne videoprocessering. På denne måde kan gamere opleve, at deres kommandoer blive udført med det samme på skærmen.

Premium features for professionelle i e-sport

Ligesom alle andre skærme i AGON-serien, er AG251FZ udstyret med et udvalg af premium features for at forbedre komfort, velbehag og ydeevne for professionelle gamere. Disse inkluderer en aftagelig headset holder, AOC Ergo Dial Base, med mulighed for at vinkle, dreje og højdejustere (højdemåler er inkluderet) samt et håndtag, så skærmen er let at transportere.

Ydermere, er AOC Flicker Free teknologien med til at reducere flickering for at undgå belastninger for øjnene gennem længerevarende spilsessioner. For at tilpasse skærmbilledet til de pågældende spil, byder AG251FZ også på en række gamemodes (eks. for FPS, racing og RTS), ligesom AOC Shadow Control gør det muligt at oplyse ekstremt mørke områder uden at påvirke resten af skærmen.

AOC QuickSwitch controller, som er koblet til skærmen, gør det let at justere indstillinger på farten.

AOC AGON AG251FZ er tilgængelig nu til en vejledende salgspris af 3.799 kroner

AG251FZ specifikationer

Model AG251FZ
Display 25″ TN at 240 Hz
Resolution 1920 x 1080
Sync technology Adaptive-Sync
(compatible with FreeSync)
Signal input 1 x VGA
1 x DVI
1 x HDMI 2.0
1 x DisplayPort 1.2
4 x USB 3.0
Audio out/in
Microphone in/out
Special features Height-adjustable ergonomic stand
Speakers
1 ms GtG response time
MSRP 499  €

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?