Ny Philips Ultra Wide Color LCD Skærm

MMD, der står bag Philips-skærme, lancerer en ny 27-tommer E-Line skærm, der tager et skridt opad i forhold til ydeevne og billedkvalitet til de mange, forskelligartede opgaver hos private brugere.

Den nye skærm har Quad HD opløsning og et elegant design. Den nye Philips 276E8FJAB skærm har både skarpe billeder og levende farver, der skal inspirere til kreativitet og give en så virkelighedstro billedoplevelse som muligt

Sætter baren højt

Den nye skærm kommer med funktioner og specifikationer, der har en meget høj standard, og som gør den ideel til brugere, der har behov for kombinationen af høj ydelse og elegant design i deres hjem. Med Philips avancerede Ultra Wide Color teknologi har skærmen også en god farvegengivelse.

Takket være teknologien understøtter skærmen en bredere farveskala end nogensinde før – 114% NTSC baseret på CIE1976 og 132% sRGB baseret på CIE 1931, hvilket er væsentlige højere end de typiske 72% NTSC og 99% sRGB. Ultra Wide Color udvider området af farver, der kan opfattes på skærmen, hvilket gør skærmen til et værdifuldt arbejdsredskab for opgaver, hvor det er nødvendigt med præcis gengivelse af farver. Det gælder eksempelvis ved shopping på nettet, hvor det kan være vigtigt at se den præcise farve på det produkt, man bestiller, ligesom det også er tilfældet med visning og redigering af billeder og video. Udover skærmens farveegenskaber, har 276E8FJAB også Quad HD opløsning med 2560 x 1440 pixels, der sikrer krystalklare billeder. Panelerne understøtter den høje pixeltæthed fra kilder som Displayport og HDMI og den ekstra brede betragtningsvinkel på 178 grader, gør det muligt at se skærmen fra stort set alle vinkler.

Ekstra funktioner

Med en række funktioner til automatisk optimering af de visuelle elementer, finpudser skærmen billedgengivelsen for en endnu bedre oplevelse: Philips SmartContrast og SmartImage Lite teknologier analyserer skærmens indhold og laver automatiske justeringer i realtid omkring kontrast, farver, billedskarphed og baggrundslysets intensitet for at tilpasse det til hvad, der vises på skærmen. Flicker-free teknologi minimerer potentiel irritation af øjnene med en ny løsning, der regulerer lyset og reducerer flimren for en mere behagelig visning.

Den nye Philips 276E8FJAB E-Line skræm, har en vejledende salgspris på 2.969 kroner, og vil være i butikkerne fra maj 2017.

Tekniske specifikationer:

Specifikation Philips 276E8FJAB skærm
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 27 inch / 68.6 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 2560 x 1440 @ 60Hz
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 350 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color gamut (typical) NTSC 114% (based on CIE 1976)
sRGB 132% (based on CIE 1931)
Picture enhancement SmartImage Lite
Convenience
  • Built-in Speakers: 3 W x 2
  • Kensington lock
  • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity
  • Signal Input: VGA (Analog), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Stand ·         Tilt: -5/20 degree
Sustainability
  • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free
  • Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
TCO certified, WEEE, CECP, CU, EPA, RCM
Cabinet
  • Color: Black & Gunmetal
  • Finish: Glossy

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart