3 nye fotoprintere fra HP skal gøre det let at udskrive billeder

HP lover at de nye fotoprintere leverer samme kvalitet som hos fotohandleren

Med de tre nye fotoprintere får folk nu muligheden for at printe strålende kvalitetsbilleder hjemmefra i ro og mag.

Med livlige billeder og kantløs udskrivning kan alle designe deres eget væggalleri eller et stamtræ for familien. Samtidig er det muligt at udskrive personlige invitationer og kort til alle former for begivenheder og mærkedage. Undersøgelser viser desuden, at folk lærer og husker information bedre, når de modtager det i fysisk form, så det handler bare om at slippe fantasien løs, uanset om det handler om at score topkarakterer i skoleopgaver, opdage nye kreative talenter eller udvikle nye undervisningsaktiviteter.

HP har tilføjet særlige funktioner til printeren, der gør farver mere levende. En del af denne forbedring er foregået ved at arbejde med skygger og kontraster, der ofte kommer til at se kedelige ud på papir i forhold til digitale displays. Det løste HP ved at modificere sin sorte blækpatron, HP 303, så den nu yder dobbelt så meget: det giver ikke bare en bedre farver i udskrevne billeder, det sikrer også den bedst mulige tekstkvalitet på almindeligt papir.

Nem at bruge

Fra start til print har serien af HP ENVY Photo All-in-One printere fokus på kreativitet uden besværlig opsætning. Printeren har Bluetooth SMART til hurtig Wi-Fi-opsætning på mindre end et minut ved hjælp af HP Smart app til smartphones. HP Smart App gør det nemt at printe billeder fra sociale medier eller kamerarullen på din telefon samt skanne og sende billeder via e-mail eller skyen, uanset hvor du befinder dig. Du kan endda bestille blæk direkte i appen.

Med HP Instant Ink, som kommer til Danmark senere på året, bliver der automatisk bestilt blæk til din printer og leveret til din dør, så du aldrig løber tør. De tre printere kan løse alle opgaver, så du både kan printe, kopiere, scanne og faxe fra én og samme enhed. Og med den dedikerede bakke til billedpapir er det en let sag at skifte til udskrivning af billeder.

Blækpatroner med fokus på miljø

HP ENVY fotoprintere giver brugerne mulighed for at udskrive med god samvittighed. De er verdens første printere af sin slags, som er produceret med closed-loop genbrugsplastik, hvilket udgør mere end ti procent af den samlede vægt.

HP Envy Photo printerne er designet som et printøkosystem baseret på bæredygtigt design, hvilket er sikret gennem en kombination af HPs originale patroner, der er lavet af plastik fra flasker genanvendt på Haiti, HP-papir fremstillet af 100 procent certificerede fibre eller andet genanvendt materiale og HP Planet Partners-program.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?