Lovlig mobilsnak med nye gadgets fra Puro

Du har, forhåbentlig, allerede et headset du bruger når du kører og taler i mobil, men tjek alligevel de spændende håndfri løsninger fra Puro

Puro Italian Style har lanceret en helt ny samling af gadgets der gør det både sikkert, og lovligt, at snakke i mobiltelefon under kørsel. Samtidig er Puro kendt for deres design, så du kan endda køre i stil mens du snakke.

 • PURO Car Kit Bluetooth PRO er et trådløst headset med Bluetooth 4.1 og Multipoint-teknologi, som giver dig mulighed for at forbinde to enheder på samme tid. Med den smarte ladestation, som du nemt monterer i bilens ventilationsdyser, løber du ikke tør for strøm. Det kompakte og lette headset kommer med to forskellige ørekroge og tre forskellige silikone-ørepuder.
  pris 499,95 kr.


[yuzo_related]


 • PURO Secret Earphones er et sæt ultra diskrete trådløse earphones med Bluetooth 4.1 og Multipoint-teknologi, som giver dig frie hænder til at styre bilen, mens du samataler. Mikrofonen er indbygget, og ved hjælp af knapperne kan du besvare opkald og justere volumen. PURO Secret Earphones giver dig to timers taletid, og opladning sker nemt med den praktiske opbevaringsboks, som også er en ladestation.
  pris 1.299,00 kr.

 • PURO Bluetooth Speaker er for dig, som helst er fri for headset eller earphones i bilen. Her er nemlig tale om en ultra kompakt højttaler, som klemmes fast på solskærmen. Trods den beskedne størrelse (9 mm tyk og 48 gram) leverer højttaleren en klar og kraftfuld lyd, og takket være Noise Cancelling-teknologien elimineres støj fra kabinen og sikrer en samtalelyd af høj kvalitet.
  pris 649,00 kr.

 • PURO Magnetic Bracket Car Holder er en praktisk magnetisk holder, som kan monteres i forruden med den kraftige sugekop eller klæbes fast på instrumentbordet med en 3M-sticker. Den medfølgende magnet placeres mellem telefonens bagside og et cover, og herefter kan telefonen nemt og hurtigt sættes fast på holderen.
  pris 229,95 kr.
 • PURO Magnetic Car Holder består af en magnetisk holder, som klemmes fast i instrumentbordets ventilationsdyser. Den medfølgende magnet placeres mellem telefonens bagside og et cover, og så er det slut med at fumle efter telefonen, når den ringer, eller der skal foretages et opkald. Holderens kompakte størrelse betyder, at du kan have den med i lommen eller tasken, når du eksempelvis bevæger dig fra en bil til en anden.
  pris 179,95 kr.

 • PURO Universal Car Charger er en ekstra kraftfuld 12V-lader, som takket være sine tre USB-porte kan lade hele tre enheder, mens du er på farten. De to ekstra kraftige Fast Charger-porte lader dobbelt så hurtigt som en normal lader, og den automatiske detektering beskytter mod overbelastning.
  pris 299,95 kr.

Info om forhandlere: www.auroragroup.eu

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?