Masser af nye tv fra LG

Udover er række nye OLED-tv så kommer LG også med modelelr med den helt nye QNED Mini LED-teknologi

De nye tv-modeller som LG er på vej med her i 2021 inkluderer nye OLED-, QNED Mini LED og NanoCell-modeller i størrelser lige fra 43″ og op til 88″, så mon ikke der findes en størrelse til os alle der?

OLED-TV-modellerne for 2021 (Z1, G1, C1, B1, A1) har som tidligere modeller et billedpanel, hvor hver pixel er sin egen lyskilde, hvilket giver en superskarp og utrolig realistisk billedgengivelse såvel som bløde og naturlige bevægelser.

En af de rigtig store nyheder i OLED-serien er, at G1-serien leveres med en helt ny panelteknologi, OLED Evo. Den nye teknologi giver bedre lysstyrke til mere kraftfuld billedgengivelse med enestående klarhed, detaljer og realisme.

C1-serien, som er den mest populære i LG’s OLED-serie, leveres med det største udvalg af størrelser, fra 48 og op til 83 tommer. For forbrugere, der er på udkig efter et mere budgetvenligt alternativ, men som samtidig ønsker den fantastiske billedkvalitet som OLED giver, skal LG OLED B1 og A1-serien være præcis, det de leder efter.

En anden stor nyhed i 2021 er LG’s QNED Mini Led TV-modeller, der bringer billedkvaliteten i LCD-TV op på et helt nyt niveau. Disse modeller fås i både 8K (QNED99, QNED95) og 4K-opløsning (QNED90, QNED85) og leveres med LG’s Quantum Dot NanoCell-teknologi og Mini LED-baggrundsbelysning. Kombinationen af de to teknologier betyder, at de nye modeller kan gengive indhold med dybere sorte, mere levende og præcis farvegengivelse samt bedre kontrast end almindelige tv-modeller med LCD-teknologi.

LG QNED Mini LED-TV sætter en ny standard for LCD TV-kategorien takket være kombinationen af den nye NanoCell Plus-teknologi og kvanteprikker for at give forbedret rød og grøn gengivelse, samtidig med at den udsender den blå bølgelængde fra LED’en, så brugerne kan nyde fremragende HDR-billedkvalitet og en meget mere fordybende seeroplevelse.

Af hele LG 2021 Tv-serien tilbyder de nye NanoCell 8K- og 4K-modellerne det største udvalg inden for 8K- og 4K-fjernsyn. Alle modeller har LG NanoCell-displayteknologi, der benytter nanopartikler til at filtrere farveforurenende stoffer ud, hvilket resulterer i virkelighedstro billeder, der tager seeren dybere ind i deres favoritfilm, sportsudsendelser og programmer.

Alle modeller i 2021-line-uppet understøtter eARC takket være forbedret HDMI-transmission, der giver lydgengivelse af højere kvalitet. Dette gør det nemmere at tilslutte TV’et til et lydsystem, mens lyden optimeres. Desuden understøttes automatisk ALLM, hvilket giver en problemfri spiloplevelse uden latens.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?