Lenovo klar med fem nye gamingprodukter

Det er fire højtydende bærbare computer og en 24,5"-skærm med 360 Hz opdateringshastighed der nu har set dagens lys

Lenovo Legion 5i Pro. Foto: Lenovo

Lenovo er nu klar med en række bærbarer og en skærm, der er rettet mod de krævende gaming-entusiaster. Der er tale om tre nye kraftfulde bærbare pc’er i form af Lenovo Legion 7i på 16 tommer, Lenovo Legion 5i Pro på 16 tommer samt Lenovo Legion 5i, der kommer med både en 15- og 17-tommer skærm. Derudover lanceres en 360Hz gamingmonitor, Lenovo Legion Y25g-30.

Fælles for alle de nye bærbare computere er, at de rummer Intels seneste 11. generations Core H-serie, der sikrer høj streamingkvalitet, lav latenstid og høj FPS.

Maskinerne er udstyret med udvidelsesporte, der understøtter op til 20 PCIe-baner, hvilket giver større båndbredde og mulighed for at udnytte højtydende grafikkort, SSD’er og trådløse netkort til fulde. Processorerne har desuden otte kerner og 16 tråde og understøtter Thunderbolt 4 for at give optimal skærmtilslutning, hurtigere opladning og overførselshastighed.

Samtlige nye bærbare computere gemmer desuden på NVIDIAs kraftfulde GeForce RTX GPU’er med blandt andet ray tracing. Legion 7i kan fx fås med op til Geforce RTX 3080, mens Legion 5i Pro og Legion 5i kan fås med GeForce RTX 3050Ti og RTX 3050.

Alle har TrueStrike-tastatur og kølesystemet Coldfront 3.0, der giver 18 procent bedre luftgennemstrømning end forgængeren.

Legion Y25g-30 er en 24,5 tommer stor skærm med 360Hz opdateringshastighed og NVIDIAs G-SYNC og Reflex-teknologier, som er udviklet til at forhindre screen-tearing og motion blur. Sammen med skærmens ekstremt lave responstid på 1 ms skulle det give en realistisk og gnidningsfri spiloplevelse uden hakken, striber eller ghosting.

Legion Y25g-30. Foto: Lenovo

Skærmen er udstyret med et IPS-panel, som giver en bred betragtningsvinkel og farver med op til 99 procents RGB. I kombination med en lysstyrke på op til 400 nit og fuld HDR-effekt får man en særdeles realistisk spiloplevelse.
Lyset fra skærmen er udviklet med den nyeste teknologi inden for EyeComfort, der mindsker øjenbelastning og sikrer optimal spiloplevelse under lange og sene gaming-sessioner. Skærmen byder også på Lenovos Artery software center, hvor man let kan foretage personlige indstillinger, som passer til ens præferencer og spil. Det gælder fx billedhastighed, lysstyrke, kontraster og genvejstaster.

Priser og tilgængelighed

• Priserne for Lenovo Legion 7i starter ved 2.199 euro, og den forventes at komme på markedet til juli
• Priserne for Lenovo Legion 5i Pro starter ved 1.499 euro, og den forventes at komme på markedet til juni/juli
• Priserne for Lenovo Legion 5i starter ved 999 euro, og den forventes at komme på markedet til juni/juli
• Prisen for Lenovo Legion Y25-30 er 699 euro, og den forventes at komme på markedet til oktober

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?