McLaren giver UE MEGABOOM en ny lakering, som får mundvandet til at løbe

To Limited Edition højttalere inspireret af McLaren Formel 1-teamet brøler ud af pitten.

I takt med FORMEL 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA EMIRATES 2018 løber af stablen, annoncerer Ultimate Ears to nye limited edition udgaver af Ultimate Ears MEGABOOM højttaler, som er designet i samarbejde med McLaren. Ultimate Ears forklarer koblingen mellem de to brands med, at begge er drevet at teknologi, innovation og design. Resultatet er MEGABOOM McLaren Edition-højttalerne, som er den velkendte bærbare og trådløse Bluetooth®-højttaler med 360-graders lyd og adrenalinpumpende bas.

MEGABOOM McLaren MP4-4 3QTR

De nye MEGABOOM McLaren Edition-højtalere er tilgængelige i to designs, der hylder McLarens kultur og historie, og er inspireret af to ikoniske McLaren-modeller:
●    MEGABOOM McLaren MCL33 Edition: Med inspiration fra McLaren 2018 Challenger prydes denne højttaler af den originale orange McLaren farve, som leder tankerne tilbage på første gang teamet stillede op i Formel 1 for 50 år.
●    MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition: McLaren-historie møder fremtiden i dette design, som er inspireret af en af de mest ikoniske biler i hele Formel 1’s historie. Dette år markerer 30 års jubilæet for MP4/4’eren – den mest succesfulde F1-bil nogensinde, der vandt 16 ud af 16 grandprixer i 1988.

Højttaleren er vandtæt (IPX7 certificeret) og praktisk talt umulig af ødelægge med op til 20 timers batterilevetid og 30 meters trådløs Bluetooth-rækkevidde. Med MEGABOOM-app’en kan kan du ved hjælp af PartyUp-funktionen tilslutte til flere højtalere på en gang – op til 150, både Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 og MEGABOOM-højttalere.

Pris og tilgængelighed

MEGABOOM McLaren MCL33 Edition og MEGABOOM McLaren MP4 / 4 Edition er tilgængelige i udvalgte lande i Europa fra 11. maj til en anbefalet udsalgspris på 249 euro (219 £).

Limited Edition-højtalerne vil være tilgængelige på ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt og McLaren’s direkte kanaler verden over. Den gratis Ultimate Ears MEGABOOM app er tilgængelig til iPhone på App Store og til Android ™ på Google Play. Klik her for mere information.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?