OnePlus spiller med musklerne i Danmark. Indgår partnerskab med Telia og Telenor

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 6 d. 16. maj, indgår OnePlus nu også samarbejde med Telia og Telenor, så den kinesiske smartphone nu kan købes hos alle store danske teleselskaber

OnePlus 6 (Foto: OnePlus)

Sammen med de nye partnerskaber søsætter OnePlus også en bytteservice, som betyder at brugerne kan få en rimelig god pris for deres gamle telefoner.

OnePlus vinder fortsat større indpas i Danmark. Derfor fordobler OnePlus nu antallet af samarbejdende teleselskaber fra to til fire. OnePlus har haft et samarbejde med teleselskabet 3 siden marts 2017 og YouSee siden november samme år, og de kan nu med glæde fortælle, at de også indgår et samarbejde med Telia og Telenor.

”Vi er meget glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med Telia og Telenor, som begge er to stærke spillere på markedet. Og så er de nye forhandlere et klart bevis på, hvor langt vi er nået i Danmark på blot et par år, ” siger Danielle Young, der er marketingchef hos OnePlus Danmark.

Danmark er et unikt marked for OnePlus og det eneste marked globalt set med fire samarbejdende teleselskaber. De nye partnerskaber starter ved lanceringen af OnePlus 6.

Få penge for din gamle telefon

De fleste brugere vil gerne have den nyeste telefon på markedet. Derfor lancerer OnePlus nu en forbedret bytteservice, der giver brugere mulighed for at bytte deres gamle telefoner til en god pris.

Hvis man eksempelvis er indehaver af en OnePlus 3 eller 3T i god stand, så kan man få op til 1.400 kr. til brug på OnePlus’ hjemmeside. Og hvis man ovenikøbet bytter den inden slutningen af maj, er der mulighed for at få hele 1.600 kr., som kan bruges i forbindelse med købet af en OnePlus 6.

OnePlus vil også arrangere to pop-ups, som skal give fans muligheden for at få hænderne i den nye telefon, før det officielle salg begynder. For mere information: oneplus.com/6-popups (og hyg dig med stavefejl, spændende oversættelser og skiftende dansk og engelsk i samme tekst).

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?