Motorola præsenterer sin nye Ready For-platform

Den nye platform fra Motorola omdanner din telefon til meget mere end en smartphone

Vores smartphones er en central del af vores liv og giver øjeblikkelig forbindelse til uendeligt indhold og information, uanset hvor vi er. Men smartphones har potentialet til at bryde deres traditionelle grænser. Traditionelt set bruger folk smartphones til oplevelser på farten. Men i løbet af det sidste år er det blevet tydeligt, at folk også har brug for deres smartphones i hjemmet. Uanset om der er tale om multitasking mellem arbejde og hjemmearbejde, timevis af tv, vanedannende mobilspil eller videoopkald til venner og familie, ser Motorola muligheden for en fleksibel smartphone-oplevelse, der får mest muligt ud af de kraftfulde funktioner i deres enheder.

Ready For er en ny platform, der forstærker alt det, din telefon kan i forvejen. Vores smartphones har potentialet til at overskride deres traditionelle grænser – de er klar til hvad som helst. Klar til spil, videochat, underholdning og meget mere. Gå ind på den nye Ready For-platform fra Motorola. Ready For frigiver din smartphones kræfter ved at forstærke dine daglige oplevelser til større skærme.

Et samlingssted til dine oplevelser

Flyt dit mobilspil op på den store skærm, eller brug dine apps på en desktop-skærm, hvilket giver dig mere plads til at arbejde og spille. Ready For inkluderer også en nyhed for branchen, der giver brugerne mulighed for at aktivere en avanceret kildesporing, når de foretager videoopkald og optager video. Avanceret sporing bestemmer automatisk hvilket kamera, der er bedst at bruge. Det sporer bevægelse og zoomer ind og ud for at sikre, at alle forbliver i rammen, hvad enten der er tale om en gruppe eller bare dig. Dette er blot nogle fordelene ved Ready For, og der er potentiale til meget mere.

Brug det indbyggede oplevelsescenter til at se alle dine yndlings-apps og underholdning. Et klik fører dig til en letlæselig hovedmenu, hvor alt dit indhold er organiseret og let tilgængeligt. Der er fire kategorier på oplevelsesmenuen:

  • Mobile Desktop
  • TV
  • Game
  • Video Chat

Nem opsætning med et kabel og en dedikeret dock

Ready For-oplevelsen er beregnet til at være ren plug-and-play uden problemer eller besvær. For at opleve Ready For skal du blot bruge et USB-C til USB-C-kabel eller et USB-C til HDMI-kabel for at forbinde din smartphone med en skærm. Du kan sågar oprette forbindelse til en fladskærm.

Ready For-dockingstationen har et enkelt design med let positionering til docking, vinkel og orienteringsjustering, der gør den til den perfekte ledsager til videoopkald. Du kan også montere den på en tripod, og der er integreret blæser til spil og produktivitet.

Docken tilsluttes enkelt med USB-C, der giver telefonen mulighed for at overføre lyd- og videoindhold, oplade og interagere med tilsluttede eksterne enheder (tastatur, mus osv.). En integreret blæser gør det muligt for enhederne at køre længere ved maksimal ydelse, når der eksempelvis skal streames, multi-taskes og spilles.

Pris og tilgængelighed

Ready For docking station og kabel, til en værdi af 499 kroner, inkluderes i salgspakkerne til moto g100 i Norden. moto g100 kan købes nu, fra d. 9. april, til en vejledende pris på 3.699 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?