Nexus 5X, Nexus 6P og Huawei Mate S imponerer

Tech-Test har kigget nærmere på tre helt nye smartphones, to ægte Google-mobiler og så den nyeste Huawei smartphone. Tre meget forskellige mobiler, der alle formår at imponere redaktionen

nexus 5x, nexus 6p, huawei mate s

Vi har haft mulighed for at bruge og teste tre meget spændende mobiler, nemlig den nye Nexus 5X, Nexus 6P og Huawei Mate S. De to første er Googles bud på, hvordan en smartphone skal se ud, og med den rene Android-grænseflade, ikke noget skin lagt ned over, eller funktioner tilført af producenten. Her er det udelukkende Googles visioner der skinner igennem.

Den sidste smartphone er kinesiske Huaweis nye topmodel, Mate S. Alle tre smartphones har vist sig fra deres bedste side i vores test, og er på hver deres egne måder suveræne mobiler.

Nexus 5X er produceret af LG og Nexus 6P har Huawei som producent. Men begge mobiler er naturligvis udviklet i tæt samarbejde med Google, og det er deres specifikationer der har været grundlaget for mobilerne.

Denne test er ikke en direkte sammenligning mellem de tre mobiler, men et kig på, hvor forskellige smartphones kan være. Der er da også så store forskelle, ikke mindst prismæssigt, mellem mobilerne at det ikke ville være fair at lave en direkte sammenligning.

På de næste sider kan du læse de tre anmeldelser af tre super seje smartphones.

Nexus 5X

Nexus 6P

Huawei Mate S

About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?