Ny avanceret sensor i Rival 110 musen fra SteelSeries

Den nye sensor er en tilføjelse til SteelSeries' innovative serie af optiske mus med ægte 1-til-1-sporing, som man kun finder i SteelSeries Rival 310, Sensei 310 – og nu også i Rival 110

I dag fortsætter SteelSeries sin mission om at levere ægte 1-til-1-sporing i deres nye serie af gaming-mus med introduktionen af TrueMove1 – en original sensor designet i samarbejde med Pixart og som anvendes i den nye gaming-mus Rival 110. TrueMove1 er lige så præcis som TrueMove3, der anvendes i Rival 310 og Sensei 310, men med et lavere maksimum i counts per inch (CPI) og inches per second (IPS).

TrueMove1 er en ny optisk sensor med 7200 CPI og 240 IPS, som SteelSeries har produceret i samarbejde med den førende virksomhed inden for sensordesign, PixArt. Den kombinerer avanceret rystereduktion med en ultra-lav forsinkelse mellem signal og reaktionstid, der giver ægte 1-1-til-sporing og et CPI på esports-niveau. Sensoren er blevet udviklet til professionelle spillere for at give dem ultra-præcis kontrol.

TrueMove1 er det andet produkt af det eksklusive samarbejde med PixArt – en unik sensor der kun findes i Rival 110.

Rival 110

Rival 110 er det nyeste medlem af Rival-serien. Den nye Rival 110 giver dig et ergonomisk universaldesign med seks knapper, der passer til alle greb. Alle musens knapper inklusive højre og venstre trykknapper er holdbare og giver dig et kraftigt, solid respons. Den har integreret hukommelse, så spillere kan gemme deres indstillinger direkte i musen, og et blødt, friktionsfrit gummikabel.

Den holdbare overflade på Rival 110’s to sider giver dig maksimal sikkerhed i dit greb. Den er udført i et ultra-holdbart letvægtsmateriale, som formindsker musens vægt til 87,5 g, så det bliver let at udføre hurtige og naturlige bevægelser. Rival 110 har også RGB-oplyst hjul og logo med utrolige lysindstillinger og mulighed for tilpasning af indstillinger i SteelSeries Engine.

SteelSeries Engine-software

Den integrerede hukommelse giver spillere mulighed for at gemme indstillinger, så de følger med til andre computere. Musen er også kompatibel med apps til SteelSeries Engine såsom Discord, PrismSync og GameSense, som giver mulighed for at synkronisere lyseffekter på tværs af SteelSeries-enheder og tilpasse lyset til begivenheder i spillet.

Pris og tilgængelighed

Rival 110 med den eksklusive SteelSeries TrueMove1-sensor kan nu købes 299 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?