Ny kulgril med elektronisk tænding fra Everdure

Den australske grill-producent, Everdure, har i samarbejde med Heston Blumenthal, udviklet et nyt grillsortiment, der kombinerer teknologiske løsninger og madvidenskab

Heston Blumenthal, en af verdens mest berømte kokke og indehaver af den trestjernede Michelin-restaurant, The Fat Duck, har stået bag den nye serie af gas- og kulgrill, som han har udviklet i samarbejde med det australske firma Everdure.

I en pressemeddelelse lover den danske distributør Witt A/S, at det nye sortiment vil revolutionere grillmarkedet med produkter der vil definere standarden inden for kategorien. I pressemeddelelsen står der:

’Det er Hestons unikke tilgang og dedikation til revolutionerende madlavning, som har ført til introduktionen af grillsortimentet, der kombinerer teknologien og videnskaben inden for madlavning på en letforståelig måde.’

Med de nye Everdure by Heston Blumenthal grill er det nu blevet muligt at få alle goderne og den helt særlige grillsmag fra kulgrillen, samt hurtigheden og letheden fra gasgrillen. Med kulgrillens Fast Flame Ignition System (elektronisk tænding), er den klar på ti minutter, og skaber med den intense varme ideelle grillforhold. De revolutionerende kulgrill fås i tre størrelser – fra den helt store HUB med et imponerende tilberedningsareal på 3321 cm2 til den supersmarte CUBE ”to-go” kulgrill, som med sine bare 7 kg og indeholdende serveringsbakke og fad er den perfekte grill til en tur på stranden. CUBE grillen har indbygget varmeresistent bundplade, der gør grillen sikker på enhver overflade.

For folk der sværger til deres gasgrill, er der her kræset for detaljerne. Varmen kan indstilles helt præcist via det nye varmindstillingssystem, så du derigennem får de samme tilberedningsmuligheder som på dit komfur indendørs.

I forbindelse med den nordiske lancering har Heston Blumenthal udtalt:

”Jeg glæder mig til lanceringen af det nye grillsortiment i Norden. For mig er den nydelse vi får ved at grille indbefattet af en multisensorisk oplevelse: duften, lyden, aromaen der fylder luften og visuelt gennem selve tilberedningsprocessen. HUB grillen er fantastisk til dette, og den er ydermere udstyret med et integreret rotisseri. Vi har brugt lang tid på at optimere hver enkelt grill, vi har skubbet til grænserne inden for udendørs madlavning for at sikre den ultimative, innovative og emotionelle tilberedningsoplevelse.”

Du kan læse mere om de nye produkter her.

Læs også:

Lad robotten rengøre grillen Ca. 2,1 mio. danskere har en grill. Vi er ubetinget det folk i verden, der elsker grilleriet mest. Grill rimer på folkelighed. På danskhed. Vi kan ikk...
TEST: WeGrill One – gør det let at grille perfekt... Hvis du som jeg er vild med at grille, så kender du sikkert også den frustration over at købe en god steg, grille den efter slagterens anvisning, kun ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2009 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?