Så er mobilbanken på vej

Danske Lunar Way er klar med en 100% mobil bank-løsning, og ønsker at gøre op mod alt det danskerne forbinder med en bank. Lunar Way gik i luften 12. december og er udelukkende basere på abonnement

Du er med garanti vandt til at gøre bankforretninger på din mobil, tablet eller computer, men uanset hvad så har du stadig været forbundet til en traditionel bank. Danske Lunar Way ønsker dog ikke at være en traditionel bank og skriver i en pressemeddelelse:

“Vi gør op med den alt for lave standard inden for banker, bankprodukter og mobilbanker, vi som brugere bare har vænnet os til. Vi er næste generation banking. Vi giver nu danskerne et 100% mobilt modsvar til de almindelige banker. Vi ændrer fra i dag hele banking-oplevelsen ved at gøre den hurtigere, instant, anti-formynderisk og med gennemskuelige priser.”

Noget af det der adskiller Lunar Way fra de traditionelle banker er, at de ingen filialer eller bankrådgivere har – Lunar Way eksisterer udelukkende som en app, og en app der er barberet ned til det mest nødvendige så det passer ned i mobilen.

Lunar Way er en FinTech-virksomhed med fokus på at bygge mobile banking-løsninger til den næste generation af bankkunder. Og det gør Lunar Way i samarbejde med partnerbanken Nykredit, der administrerer selve bankdelen.

I pressemeddelelsen skriver Lunar Way:

“Rigtig mange brancher er de seneste år blevet udfordret markant på deres forretningsmodeller af digitale aktører. Nu er turen kommet til den traditionelle banksektor, som i en vis grad har stået stille de sidste 100 år. Den innovation, vi hidtil har oplevet, er ikke at måle sige med de muligheder, der er, og som især de digitalt indfødte efterspørger. Vores banking-løsning er startskuddet til et opgør med en traditionel bankverden, der har levet for længe og godt på løsninger og koncepter, som ikke er vokset med ind i den fjerde industrielle revolution.”

Det første abonnement der lige er lanceret hedder Lunar Way Basic. Her er kontoen og kortet gratis, og der vil kun være udgifter forbundet med eksempelvis udenlandsoverførsler og udenlandshævninger. Abonnementet giver adgang til de mest hverdagsagtige bankbehov som fx kontooversigt, kontooverførsel, login med Touch ID, spærring/åbning af kort, mulighed for at godkende aftaler, konto inklusiv et Visa Debit og mulighed for at betale alle sine regninger direkte på mobilen.

I pressemeddelelsen skriver Lunar Way også, at de vil komme med nye funktioner i deres app, så der hele tiden vil komme nye løsninger til kunderne hos Lunar Way.

I starten af det nye år lanceres et Premium-abonnement, hvor man for en lav, månedlig ydelse bl.a. får adgang til en kredit, ekstra funktioner og services.

Lunar Way kan hentes til både iOS og Android.

Lunar Way er tungt funded med bl.a. SEED Capital i ryggen, og partnerbanken hedder Nykredit.

Allerede 11 måneder efter Lunar Way gik i luften med en beta-version, har den danske banking-løsning opnået international anerkendelse ved at komme på Business Insiders liste over top 10 Nordiske Fintech virksomheder.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?