Ny Nokia 5.4 har lang batterilevetid og 48MP kamera

Nokia 5.4 er den nyeste smartphone i HMD Globals Nokia 5-familie og kommer med et stort batteri, der holder strøm op til to dage, et kraftfuldt kamera og et robust ydre

HMD Global, der står bag de nye Nokia-smartphones, har lige snedt deres nyeste Nokia 5-smartphone på gaden.

Navnet er Nokia 5.4, den har en 6,39″ stor HD+ punchhole skærm men skulle stadig være til at have med i lommen.

Kameraet i mobilen består af fire kameraenheder, blandt andet et 48MP hovedkamera, som gør at du let kan zoome ind og stadig få flotte resultater. Der er også et 16MP frontkamera, der sikrer gode selfies.

Nokia 5.4 har også fået indbygget “Cinema”-funktionen der filmer med 24 billeder i sekundet, altså den standard der bliver brugt i filmindustrien, og i 21:9-biografformat.

Den er udstyret med automatisk colour grading, som skulle give en biograffølelse når du optager video. Samtidig kan den optage i 60 fps, så du kan sænke tempoet og virkelig nyde de flotte detaljer.

Den har OZO-lydoptagelse og avanceret billedstabilisering, og er baseret på Qualcomm Snapdragon 662, der har indbygget AI til at optimere batteriforbrug.

Batteriet burde ellers kunne levere en pæn levetid, for det er på hele 4.000 mAh, og Nokia siger at kombinationen af de to skulle sikre strøm i op til 2 dage.

Den er udført i et polykarbonat der skulle gøre den ret robust uden at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed.

Mobilen kommer til Danmark d. 15. januar 2021 i en version med 4GB hukommelse og 64GB lagerkapacitet. Prisen bliver på 1.599 kroner.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?