Nye Acer-notebooks får Nvidia GeForce GTX gpu’er

Acer skruer op den grafiske ydelse på en del af deres nye laptops. På bestemte modeller har de nemlig nu indbygget den nyeste GeForce GTX 1660Ti og 1650 gpu – det bliver vildt

På Acers store pressekonference, next@acer, lancerede de flere modeller, blandt andet Predator Helios 300, Nitro 7, Nitro 5 og Aspire 7, får de nye gpu’er fra Nvidia, GeForce GTX 16-serien indbygget.

Det er spændende, for de nye Nvidia gpu’er er baseret på deres Turing-artkitektur, der er designet til at spil og krævende grafik, mens de samtidig er strømbesparende. Så det bliver spændende at se de nye maskiner når de lander til test.

Predator Helios 300, der leveres med GeForce GTX 1660 Ti, får også en topmodel med GeForce RTX 2070 med Max-Q Design.

Herudover har de alle en 9. generation Intel Core i7-9750H-processer, op til 32GB DDR4 2666MHz-hukommelse og op til to PCIe NVMe SSD i RAID 0-konfiguration. Der er naturligvis også en traditionel harddisk.

Acer selv siger at denne model retter sig mod de gamere der virkelig er hardcore.

Nitro 7 og Nitro 5 får også mulighed for at blive leveret med op til GeForce GTX 1660 Ti. De kommer med en 9. generation Intel CXore i7-9750H-processor, og er også bygget til gaming. Om end ikke helt så ’high-end’ som Predator Helios 300 er.

Acer Aspire 7 er den sidste model der får glæde af de nye gpu’er fra Nvidia. Her er det GeForce GTX 1650 der bliver den grafiske drivkraft. Processoren er en 9. generation Intel Core i7-9750H-processor, og den har op til 16GB DDR4-hukommelse, og er bygget til at være en ægte bærbar, der dog har masser af kræfter også til de mere grafiktunge opgaver.

Jeg glæder mig rigtig meget til at teste nogle af de nye laptops fra Acer, de ser rigtig spændende ud.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart