Den nye Desire 12 fra HTC vil mere og koste mindre

Den nye model har design inspireret af U-serien og et 18:9 display

Så er det HTCs tur til at sende en nye smartphone på gaden, Desire 12. HTC har satset på at give den nye mobil et moderne design og en lav pris – noble ambitioner.

“HTC Desire-serien var for mange kærlighed ved første blik: Masser af kræfter, et flot design, en smuk skærm og Android kombinereret med HTC Sense” siger Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic. “Med et 5,5-tommers edge-to-edge display i 18:9 format og et smukt high-end design, der ligner de seneste smartphones i U-serien, flytter HTC Desire 12 igen grænserne for, hvad du kan forvente af en smartphone i prisklassen” afslutter han.

Mere display, mindre ramme, let som en fjer

HTC Desire blev ved sin lancering for 8 år siden ret populær, ikke mindst fordi den havde et af de bedste displays på markedet på tidspunktet.

Den nye Desire 12 har en 5,5-tommers skærm i 18:9 format – det gør den lettere at holde på, og med “swipe overalt”-funktionalitet samt et display, der går helt ud til kanten, er der ingen rammer for, hvad du kan udrette med din tommelfinger. Med en vægt på kun 137 g er Desire 12 samtidig en utrolig let smartphone.

Uddrag af specifikationer for Desire 12

  • Display: 5,5″, edge-to-edge 18:9, 720x1440p
  • Størrelse og vægt: 148,5 x 70,8 x 8,2 mm / 137 gram
  • Processor/hukommelse: MT6739 Quad-core, 64-bit / 3 GB RAM
  • Hovedkamera: 13 Mpixel med Phase Detection autofokus og HDR
  • Dual nano-SIM: Understøtter 2 samtidige SIM-kort (Dual Standby) med 4G LTE Cat. 4
  • Andet: Understøtter microSD-kort op til 2 TB, Bluetooth 4.2 og 2730 mAh batteri

Pris, tilgængelighed m.m.

HTC Desire 12 rammer markedet i april, og får en vejledende pris på 1.490 kroner inklusive moms.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?