Forstyr venligst ikke – hilsen Jabra

Jabra vover pelsen og lover ’total’ støjdæmpning, når Elite 65e lanceres om kort tid.

Bluetooth-headsettet er det nyeste tilføjelse til serien af Elite-headsets, der fås med både aktiv og passiv støjdæmpning, hvilket skal sikre en uforstyrret lydoplevelse.

Jabra Elite 65e er udviklet til at levere lyd af højeste kvalitet og skal give den bedste kombinerede stemme- og musikoplevelse. Disse trådløse ørepropper med neckband er skabt til at levere kategoriens bedste trådløse musik og opkald og to niveauer af støjdæmpning
inklusiv Jabras løsning indenfor aktiv støjdæmpning (ANC), der udfordrer eksisterende løsninger på markedet, skriver Jabra i deres pressemeddelelse.

Endelig lover Jabra en høj samtalekvalitet qua headsettets tre mikrofoner, som skaber en
støjblokeringszone, der sikrer, at din stemme gengives krystalklart – uanset om du står på en larmende togperron eller går på en travl gågade. Jabra garanterer total støjdæmpning – takket være både aktiv og passiv støjdæmpning.

Det er Jabras specialdesignede ørepropper samt Jabra EarGels™, der gennem
pasformen sikrer den optimale forsegling i forhold til den passive støjdæmpning, som udelukker baggrundsstøjen. Jabra EarGels skal ikke kun give dig ro til at lytte til din musik – de skal også forfine bassen i din musik.

Headsettets aktive støjdæmpning (ANC) går desuden digitalt ind og fjerner yderligere støjniveauer. Jabra har i årevis tilføjet aktiv støjdæmpning i deres professionelle headsets, men nu bringer den danske lydproducent denne teknologi ind i deres headsets til private forbrugere.

Jabra Ivy New View 1 Simp copy

Jabra lover bedste stemmeoplevelse i sin klasse

Elite 65e trækker på GN Group’s mangeårige ekspertise indenfor lyd,
headsets og høreapparater. Elite 65e er ifølge Jabra udviklet for at imødekomme behovene hos de brugere, der ikke alene ønsker en enestående musikkvalitet og stemmekapacitet, men også til de forbrugere, der gør brug af stemmeassistenter. Stemmen er i stigende grad blevet det foretrukne værktøj, når det gælder kommunikation med diverse teknologier.

Med Elite 65e kan du med det samme forbinde til Amazon Alexa, Siri® eller Google Assistant™, så du hurtigt få den information, du har brug for – hvad end det drejer sig om at fastsætte en aftale, finde begivenheder i nærheden eller få dine beskeder læst op.

Bluetooth 5.0 giver dig mulighed for helt uden problemer at forbinde dine ørepropper til en smartphone. Eftersom Jabra Elite 65e har en batterilevetid på op til 8 timer, når du bruger ANC og hele 13 timer, når ANC er slået fra, kan du anvende headsettet hele dagen
lang, uanset hvor du skal hen.

Jabra Elite 65e dig en sikkerhed i form af en toårig garanti mod indtrængning af støv og vand, og designet er desuden IP54 klassificeret.

Jabra lover disse nøgleegenskaber ved Elite 65e:

• Den bedste stemmeoplevelse: Nyd den helt utrolige samtalekvalitet med 3-
microphone technology
• ANC i professionel kvalitet: Udeluk baggrundsstøj med aktiv støjdæmpning i
professionel kvalitet, som anvender 2 mikrofoner i hver øreprop til at levere
støjdæmpning, der lever op til business standarder
• Dagslang batteri: Batteri som holder op til 8 timer med aktiv støjdæmpning i
brug og hele 13 timer med ANC slået fra
• Uovertruffen holdbarhed: Elite 65e har et IP54 klassificeret design og har en
medfølgende toårig garanti mod vand og støv
Læs mere om det nye produkt i Jabra Elite familien på: www.jabra.com/elite

Jabra Elite 65e er fra april af tilgængeligt hos udvalgte forhandlere til en pris på
DKK 1.599,99

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?