Motorola lancerer moto g8 power, endnu en billig og veludstyret smartphone

Motorola fejrer salget af 100 millioner moto g smartphones på verdensplan med lanceringen af den nye moto g8 power. En enhed med et imponerende kamera, en gigantisk skærm og et kæmpe batteri på 5,000mAh

Moto g8 power er udstyret med et batteri på 5,000mAh, som er designet til at kunne holde din telefon i live i mere end to dage på en enkelt opladning.1 Du får mere frihed og mere ud af din telefon med det industriledende batteri, som let lader dig streame musik i 188 timer eller se dine yndlingsserier i 21 timer.

Tag nærbilleder, billeder på afstand eller det midt imellem med det AI-drevne quad-kamerasystem i moto g8 power. Tag lynhurtige snapshots med det hurtigskydende hovedkamera på 16MP med phase detection autofokus eller indfang betagende landskabsbilleder med vidvinkellinsen der får fire gange mere med i billedet sammenlignet med en standardlinse.

Zoom ind på det der betyder mest med en telelinse med høj opløsning, som indfanger detaljer i det fjerne imens den fantastiske billedkvalitet bevares. Eller tag helt utrolige nærbilleder med det dedikerede Macro Vision-kamera og kom fem gange nærmere dit motiv. Til de Instagram-værdige selfies, som skinner i enhver belysning, har du det frontvendte selfie-kamera med Quad Pixel-teknologi2, som giver skarpe og levende billeder.

Moto g8 power er skabt til at bringe dit yndlingsindhold til live med sine kraftige dual stereo-højttalere drevet af intelligent Dolby audio for en krystalklar lydoplevelse. Dine yndlingsfilm, serier og spil vil også komme til deres ret på den imponerende 6,4 tommer Max Vision-skærm.

Med en Qualcomm Snapdragon 665 octa-core processor og 4GB RAM har moto g8 power alle de kræfter, som den behøver. Du kan browse på nettet, se film og serier, arbejde eller spille – helt gnidningsfrit. Med 64GB lagerplads er der plads til alle dine yndlings-apps, musik, film og billeder.

Denne kraftkarl af en smartphone er desuden ikke bange for et par dråber vand. Det vandafvisende design3 sikrer, at din telefon er beskyttet på både yder- og inderside, så du frit kan leve dit liv uden bekymringer. Moto g8 power er præinstalleret med Moto Experiences samt en bloatware-fri og helt ren version af Android 10.

Tilgængelighed og pris

Moto g8 power kan købes i Danmark fra d. 5. marts til en vejledende pris på 1.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart