Nye emojis på vej fra Apple

Til efteråret kommer der en række nye emojis til din iPhone – her kan du se et par eksempler på hvad du kan forvente dig

I går var det World Emoji Day, og Apple brugte lejligheden til at give om alle et smugkig på de nye emojis der vil blive introduceret til efteråret.

De nye emojis kommer blandt andet til at indeholde en større opdatering til de populære ’holde i hånd’-emojis, og her bliver det blandt andet muligt at tilpasse personerne, der holder i hånd, ved at vælge kombinationer af hudfarve og køn. Dermed er der 75 mulige ’holde i hånd’ kombinationer.

Der kommer også en række emojis med handicap som tema, herunder en førerhund, et øre med høreapparat, kørestol, en armprotese og en benprotese.

Du kan også forvente emoji-kategorier med en ny gabende smiley, en badedragt, nye madvarer som vaffel, falafel, smør og hvidløg samt nye dyr som dovendyr, flamingo, orangutang og stinkdyr.

Alt i alt kommer der 59 nye emojis med en softwareopdatering til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch til efteråret.

  • Apple_Emoji-Day_Activities_071619
  • Apple_Emoji-Day_Animals_071619
  • Apple_Emoji-Day_Disability-Arm-Dog_071619
  • Apple_Emoji-Day_Disability-Leg-Hearing_071619
  • Apple_Emoji-Day_Food_071619
  • Apple_Emoji-Day_Gender-Holding-Hands_071619
  • Apple_Emoji-Day_Yawning-Face-Clothes_071619

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?