Netflix på vej med abonnement-version kun til mobil-platformen

Indtil videre vil det nye billige abonnement dog kun komme i Indien

Verdens største streaming-tjeneste, Netflix, har lige bekræftet at de officielt vil introducere et nyt abonnement, som kun lader brugerne streame film på mobilplatformen. Det nye abonnement vil blive introduceret i Indien i tredje kvartal i år, og vil blive det billigste abonnement du kan få hos Netflix.

Tankerne bag den nye tjeneste er, at Netflix på den måde kan introducere deres tjeneste til et stort antal mennesker i Indien, der ikke har den traditionelle adgang til internettet, men som har et mobilabonnement.

Netflix kommer dog også til at bruge lanceringen i Indien til at lære mere om, hvordan den slags begrænsede streaming bliver modtaget.

Det nye abonnement kommer klart til at indføre nogle begrænsninger, f.eks. i opløsning og måske også i antal af tilladte logins.

Indtil videre kommer tjenesten kun i Indien, men bliver den en succes skulle det undre, om ikke den også kommer på markedet i andre lande – specielt hvor adgangen til traditionelt WiFi er begrænset.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2500 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart