Netflix på vej med abonnement-version kun til mobil-platformen

Indtil videre vil det nye billige abonnement dog kun komme i Indien

Verdens største streaming-tjeneste, Netflix, har lige bekræftet at de officielt vil introducere et nyt abonnement, som kun lader brugerne streame film på mobilplatformen. Det nye abonnement vil blive introduceret i Indien i tredje kvartal i år, og vil blive det billigste abonnement du kan få hos Netflix.

Tankerne bag den nye tjeneste er, at Netflix på den måde kan introducere deres tjeneste til et stort antal mennesker i Indien, der ikke har den traditionelle adgang til internettet, men som har et mobilabonnement.

Netflix kommer dog også til at bruge lanceringen i Indien til at lære mere om, hvordan den slags begrænsede streaming bliver modtaget.

Det nye abonnement kommer klart til at indføre nogle begrænsninger, f.eks. i opløsning og måske også i antal af tilladte logins.

Indtil videre kommer tjenesten kun i Indien, men bliver den en succes skulle det undre, om ikke den også kommer på markedet i andre lande – specielt hvor adgangen til traditionelt WiFi er begrænset.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2336 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?