Spotify og Disney indgår samarbejde

Det nye partnerskab mellem Spotify og Disney er rettet mod at give familier let adgang til alt den musik de kender fra de mange fantastiske Disneyfilm

Musik-streaming-tjenesten Spotify har lige annonceret at de har indgået samarbejde med Disney og oprettet en Disney Hub på deres streaming-tjeneste. Det er en portal hvor Disney-fans kan finde et udvalg af Disney-playlister, som f.eks. soundtraks fra Disney, Pixar og Marvel-film, Star Wars instrumentalmusik, klassiske Disney-film, syng-med lister og meget mere.

I øjeblikket er Disney Hub tilgængelig i USA, England, Irland, Sydafrika, Canada, Australien og New Zealand, hvor den kan findes ved at søge efter Disney i Spotify-app’en.

Selvom Disney Hub endnu ikke er lanceret i Danmark, så kan du stadig finde mange Disney-sange på Spotify, som oplyser at der årligt afspilles mere end 2 millioner minutter af Disney-musik.

På Disney Hub vil du kunne finde følgende playlister:

  • Disney Hits: Topsange fra de største Disney og Pixar film
  • Disney Favorites: De mest populære melodier
  • Disney Classics: En nostalgisk playliste med sange fra Disney Parkerne, og fra Disneys tv-kanaler
  • Disney Singalongs: Sange du kan synge med til
  • Disney Princess: Kærlighedsballader
  • Marvel Music: De bedste sange fra Marvel film
  • Best of Star Wars: John Williams og London Symphony Orchestra spiller music fra Star Wars

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2500 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart