Flere funktioner på Spotifys gratis version.

Nu sender Spotify en opdateret version af deres gratis tjeneste, Spotify Free på gaden. De lover at give en bedre oplevelse og bedre tilgængelighed af musikken

Spotify opgraderer Spotify Free-appen til iOS og Android. Opgraderingen medfører en række nye funktioner, som gør lytteroplevelsen mere skræddersyet til det, brugerne ellers hører.

“Vores brugere fortæller os, at dét at gå på opdagelse i ny musik i høj grad er en personlige oplevelse. Og nu vil vi altså også give vores brugere, der anvender den reklamefinansierede del af Spotify, mulighed for også at få adgang til skræddersyet,” siger Babar Zafar, VP of Product Development i Spotify i en pressemeddelelse.

”Dette er begyndelsen på en ny udvikling i Spotify, og vi vil fortsætte med at forbedre vores services, så de også afspejler forbrugerne behov såvel som forventninger. Det handler ikke kun om at tilbyde brugerne en unik og personlig oplevelse, men også om at give musikfans mere kontrol over deres lytteroplevelser, så de let kan finde og streame deres favoritnumre til hver en tid og alle vegne.”

On-demand playlister

Femten nye on demand-playlister giver brugerne mulighed for at afspille et hvilket som helst nummer på playlister særligt kurateret af Spotify – uden at skulle hoppe en sang over eller vente på, at shuffle-funktionen spiller ens favorit hit. On demand-playlisterne er personlige og baseret på ens individuelle musiksmag og kan fx være baseret på playlists som RapCaviar, Viva Latino, Ultimate Indie eller Alternative R&B eller de mere personlige af slagsen som Discover Weekly, Release Radar, and Daily Mix.

Mere personlig

Når nye brugere opretter sig på den gratis, reklamefinansierede del af Spotify, vil de blive spurgt om, hvilke artister de bedst kan lide. Herefter anbefaler Spotify playlister, der matcher den pågældende brugers musiksmag. Alle playlister er lettilgængelige og kan ses på startsiden i appen.

Gør Spotify til din egen

Brugerne kan også anvende funktioner LIKE (eller HIDE), mens de lytter til et nummer og derigennem fortælle Spotify, hvad deres favorit er. Anbefalinger vil forbedres, desto mere en bruger lytter til Spotify – og jo mere hun giver udtryk for sine musikpræferencer.

Lav dine egne playlister

Playlister sætter humøret, uanset om det gælder morgenens løbetur eller weekendens fest – og nu er det nemmere end nogensinde med Spotify. Musikfans kan nu tilføje numre til deres playlister, og i takt med at de tilføjes, anbefaler Spotify nye numre, der passer ind til playlistens øvrige indhold.

Lyt til musik, men brug mindre mobildata med Data Saver

Mange musikfans verden over har ikke mulighed for at lytte til musik, når de vil, og hvor de vil på grund af mangel på mobildata. Spotify har derfor skabt Data Saver, som anvender mindre mobildata uden at gå på kompromis med lytteroplevelsen.

Den nye, gratis version af Spotify bliver rullet ud i løbet af de kommende uger og vil være tilgængelig til både iOS og Android.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?