Kryptovaluta igen på vej op

Det tegner i øjeblikket til, at det fald alle kryptovalutaer har oplevet ikke alene er stoppet men også vendt

mohamed_hassan / Pixabay

På et tidspunkt var det nærmest en himmelflugt vi så på kryptovalutamarkedet. Bitcoins var stedet tusindvis af procent i værdi, og Etherium, Ripple og andre lignende valutaer var godt på vej mod skyerne.

Men så skete det – markedet faldt markant. Pludselig dykkede alle kryptovalutaer markant, og pludselig var det ellers så attraktive investeringsobjekt kun en skygge af sig selv, og på ganske få måneder blev investeringer i kryptovalutaer reduceret med op mod 60-70%.

Men nu er der tegn på at markedet igen er på vej op. Over den sidste uge har kryptovalutaen Bitcoin Cash således kravlet op med over 40%, og hvis du kigger på Etherium steget med næsten 18% den sidste uge.

Betyder det så at kryptovalutaeventyret igen er ved at blive interessant? Det er et godt spørgsmål – der er stadig en meget stor usikkerhed på kryptovaluta-markedet, og eksperter advarer mod at tro at stigningen fortsætter.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?