Nye gamingmus til de krævende gamere

Glorious Gaming sender 4 nye gamingmus på gaden, Model O 2 Pro, Model D 2 Pro, Model O 2 Pro 4K/8Khz Edition og Model D2 Pro 4K/8KHz edition - spækket med funktioner og hardware til den krævende gamer

Glorious Gaming fortæller i en pressemeddelelse, at de to Pro-modeller bygger videre på de erfaringer, som firmaet har fået fra sine tidligere gamingmus. De fortæller blandt andet, at Model O blandt andet fortsat gør brug af et design der kan bruges i både højre og venstre hånd.

Den interne hardware er blevet nyfortolket helt fra bunden, for at give kompetitive gamere og entusiaster den ydelse, som de forventer og kræver. Det betyder blandt andet at Glorious Gaming har designet helt nye optiske switches, der skulle være op til fem gange hurtigere end normale mekaniske switches.

Hver switch er designet til at kunne bruges op til 100 millioner gange, vægten er nede på 57 gram og batterilevetiden på op til 80 timer.

De to større modeller skulle have endnu hurtigere polling rates end tidligere, med trådløse hastigheder på op til 2.000 til 4.000Hz og kablede hastigheder på op til 8.000Hz.

Glorious Gaming oplyser at den indbyggede software sikrer at alle de seks knapper kan remappes, og at DPI’en kan finindstilles til mellem 100 og 26.000 DPI, for at sikre at musen tilpasser sig brugeren og ikke omvendt.

Model O 2 Pro og Model D 2 Pro får en pris på 880 kroner mens Model O 2 Pro 4K/8KHz Edition og Model D 2 Pro 4K78KHz får en pris på 1.100 kroner.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.