Nye Lenovo Legion gaming computere med et elegant ydre og et kraftfuldt indre

Lenovo lancerer seks nye Lenovo Legion bærbare computere, Towers og Cubes på E3-konferencen

For lidt over et år siden blev den kraftfulde serie af gaming computere, Lenovo Legion, præsenteret. I dag lancerer Lenovo på E3-konferencen den seneste opdatering til familien af gaming computere – Lenovo Legion Y730 og Y530 bærbare computere, T730 og T530 Towers og C730 og C530 Cubes.

De nye produkter er redesignet fra bunden for at imødekomme gameres krav om ikke blot at tilbyde et moderne, elegant design, men i lige så høj grad for at leve op til gameres ønske om en kraftfuld ydeevne der giver fuld indlevelse. De nye Lenovo Legion computere kan håndtere næsten enhver opgave den bliver stillet, mens det elegante design samtidig matcher en moderne livsstil.

Lenovo Legion Y730 og Y530 bærbare computere

De nye Lenovo Legion bærbare computer er bygget til gamere, der er på farten, men som gerne vil rejse let.

Lenovo Legion Y730 og Y530 bærbare computere kan anvendes både til underholdning og arbejde. De er lavet af aluminium og kan fås i en sofistikeret grå farve med ultratynde kanter, der indrammer Lenovo Legion Y730 full HD IPS-skærm.

Tyndere, lettere og mere elegant end før. Lenovo Legion Y730 og Y530 bærbare computer har et diskret udseende, der gør det muligt for brugerne at være på farten og game samtidig. Sammen med en Lenovo Y Gaming Armored-rygsæk med et indbygget rum til computeren vil dit udstyr forblive sikkert under transport.

Indlevelse med suveræn lyd og billede

Begge bærbare er udstyret med muligheden for at inkorporere Nvidia GeForce GTX 1050 Ti GPU’er, 8. generation Intel Core i7-processorer og Windows 10. Deres tastaturer er designet til at levere under 1ms input responstid. En kombination af krystalklare billeder og fantastisk lyd gør, at de bærbare computere giver en levende helhedsoplevelse under spil.

Lenovo Legion Y530 bærbaren er det traditionelle valg, mens dens storebror Y730 bærbar tilbyder flere gaming hestekræfter i en 17-tommer eller 15-tommer skærm, med valgfri 16GB Corsair DDR4 hukommelse. Lenovo Legion Y730 bærbar er verdens første med Corsair iCue RGB baggrundsbelyst tastatur.

Lenovo Legion C730 og C530

Lenovo Legion C730 og C530 Cubes lever op til kravene fra de dedikerede gamere, der har brug for en let, pladsbesparende computer, der samtidigt ønsker fordelene, der hører med til at have en stationær pc.

Alle regnbuens farver

Med et praktisk, integreret håndtag kan de nye Cubes let transporteres med hjem til vennerne, hvis der skal games til langt ud på natten. Det transparente toppanel giver et blik ind i udstyret og afslører dens valgfrie RGB systemlys for en fascinerende række farver i C730, eller rent rødt LED systemlys i C530 – farverne kan brugerdefineres gennem Lenovo Vantage.

Lille men kraftfuld

Man skal ikke lade sig snyde af størrelsen. Lenovo Legion C530 er en tviraditionel Windows 10 gaming Cube, men til en mere konkurrencedygtig pris end C730, der til gengæld har flere Premium-funktioner. Den klarer op til Nvidia GeForceGTX 1060 GPU’er, op til den seneste 8. generation Intel Core i7-processorer og valgfri 32GB Corsair DDR4-hukommelse i Lenovo Legion C730.

Lenovo Legion T730 og T530

Legion T530 har samme diskrete tekstur som Y530-bærbaren. Lenovo Legion T530 har et rødt lys bag dens ventilator, mens Lenovo Legion T730 har et fuldt system af intern og ekstern RGB systemlys bag en transparent rude på siden, der afslører mekanismerne indeni.

Glem værktøjet

De nye Towers forhindrer dig ikke i at opgradere senere hen. Lenovo har fremtidssikret de nye Towers med muligheden for at opgradere uden brug af værktøj, så alle kan justere og udskifte til den nyeste grafik og hukommelse ved blot at trykke på en knap.

Pris, butikker og online tilgængelighed for de nye Lenovo Legion-produkter:

  • Den 17-tommer Lenovo Legion Y730-bærbar vil have en startpris på 9.999 dkk og 15-tommer modellen vil starte ved 9.499 dkk, begge er tilgængelig på www.lenovo.com og hos udvalgte lokale butikker fra september 2018.
  • Den 15-tommer Lenovo Legion Y530 bærbar vil være tilgængelig til en startpris på 8.499 dkk på www.lenovo.com og i udvalgte lokale butikker fra juli 2018.
  • Lenovo Legion T730 Tower vil være tilgængelig på www.lenovo.com og i udvalgte lokale butikker til en startpris på 6.799 dkk fra september 2018.
  • Lenovo Legion T530 Tower vil være tilgængelig på www.lenovo.com og i udvalgte lokale butikker til en startpris på 5.299 dkk fra juli 2018.
  • Lenovo Legion C730 Cube vil være tilgængelig på www.lenovo.com og i udvalgte lokale butikker til en startpris på 6.799 dkk fra august 2018.
  • Lenovo Legion C530 Cube vil være tilgængelig på www.lenovo.com og i udvalgte lokale butikker til en startpris på 5.499 dkk fra juli 2018.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?