Sennheiser lancerer lydudstyr til elitegamere og entusiaster

Lydspecialisten sender nu tre nye spændende gamingprodukter på gaden

Sennheiser er godt kendt som leverandør af lydudstyr til kontoret og ikke mindst til lydstudier. Men faktisk så har Sennheiser også en lang række produkter som er rettet mod folk der nyder at spille, og som kræver god lyd.

Nu sender de så tre nye spændende produkter på gaden, som alle er rettet mod folk der både gamer på højt niveau, og som fordrer en høj lydkvalitet.

GSX 1000 og GSX 1200 Pro, som findes til både pc og Mac, er forstærkere som er udstyret med en avanceret 7.1 algoritme, som Sennheiser har udviklet med gaming for øje.

Lyden er positioneret og giver en meget nøjagtig rumgengivelse så brugeren får endnu mere nervepirrende og fordybende gamingoplevelser.

Samtidig lancerer de GSP 300, som er det første produkt i rækken af nye hovedtelefoner særligt udviklet til gaming. De lukkede hovedtelefoner er bygget op omkring Sennheisers nye designstil, lydkvaliteten er ekstraordinært realistisk, og komforten er den bedste i sin klasse.

Lydforstærkerne GSX 1000 og 1200 PRO er udstyret med Sennheisers nye Binural Rendering Engine, der giver en fordybende surroundsound. Forstærkerne er designet specifikt til seriøse gameres behov, da Sennheisers avancerede 7.1 surround-algoritme gør, at lyden positioneres meget nøjagtigt, så spilleren får en konkurrencemæssig fordel, når det går rigtig stærkt.

Lydforstærkerne er drevet af DAC-chips (Digital to Analog Converter), som ikke kræver supplerende drivere. Det betyder et spil helt uden afbrydelser. Spilleren behøver ikke at forlade spillet for at indstille lyden på pc’ens software, eftersom alle lydprocesserne foregår i forstærkernes chipset og ikke i computerens CPU.

Forstærkernes dobbelte USB-setup adskiller spillets lyd fra brugerens kommunikation, hvilket gør det muligt at kontrollere hvert lydelement separat. Brugerne kan selv justere efterklangen i lyden samt en række andre EQ-indstillinger og dermed tilpasse oplevelsen af den virtuelle verden, de befinder sig i. Når man spiller og kommunikerer i en gruppe, er det muligt at bruge Side Tone-indstillingen til at justere, hvor højt ens egen stemme skal lyde, hvilket ofte giver en mere bekvem spiloplevelse. Desuden kan man med en enkelt berøring skifte lyden fra hovedtelefoner til højtalere og omvendt uden at skulle rode med kabler.

Sennheiser har udviklet GSX 1200 PRO specifikt til professionelle gamere. Med funktionen Chat Link kan man forbinde op til otte GSX 1200 PRO-forstærkere og få stabil kommunikation uden forsinkelser. Der er også mulighed for at justere både indgånde og udgående tale, og forstærkeren er udstyret med en støjreducerende funktion, der er perfekt til hovedtelefoner som Sennheisers GAME ZERO, der kan levere krystalklar kommunikation spillet igennem.

GSP 300 – en opgradering til overlegen lyd

De nye GSP 300-hovedtelefoner til pc, Mac, PS4TM og Xbox One er det første produkt i Sennheisers nye gamingserie. Ørepuderne er lavet af viskoelastisk skum, der giver den absolut bedste forsegling, så spilleren kan koncentrere sig fuldt ud om spillet uden at blive forstyrret af støj fra omgivelserne. Designet er baseret på omfattende undersøgelser af ørets ergonomi for at kunne give den højeste lydkvalitet og komfort, uanset om man spiller i en time eller kører et otte timer langt maraton. GSP 300 er desuden udstyret med en støjannullerende mikrofon af broadcast-kvalitet, der egner sig perfekt til gruppekommunikation, da den minimerer baggrundsstøj.

Hovedbøjlens er spaltet, så den reducerer presset på hovedet, og med de justerbare hængsler kan hovedtelefonerne vinkles til at passe den enkelte spillers ansigtsform. Hermed er komforten sikret, selv over længere spilsessioner.

Knapperne på GSP 300 er lette at betjene, så spillerne i kampens hede hurtigt kan justere lyd fra spil og anden kommunikation. Volumenknappen på højre ørekop gør det nemt og hurtigt at skrue op og ned, og mikrofonen kan på et splitsekund sættes på mute ved ganske enkelt at løfte mikrofonarmen op.

Ligesom GSX 1000 og GSX 1200 PRO er GSP 300 designet til at opfylde alle gaming-behov. Produkterne er alle lavet af materialer af høj kvalitet og har gennemgået omfattende tests for at garantere deres langtidsholdbarhed. Som alle andre Sennheiser-produkter har en garanti på to år, der gælder i hele verden.

Alle produkterne er tilgængelige nu. De vejledende priser er 780,- kroner (GSP 300), 1.800,- kroner (GSX 1000) og 1.950,- kroner (GSX 1200 PRO).

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?