Nye smart lighting løsninger fra Philips Hue

Philips Hue, viste fire store Hue-nyheder, der udvider smart home-oplevelsen, på CES 2018 og gør den endnu mere personlig

De fire nyheder; Razer, verdens førende gamingbrand, bliver første partner til Hue Entertainment, appen Hue Sync ser dagens lys til foråret, den velkendte Hue-app får en markant opdatering og til sommer kommer også Hue Outdoor, som udvider hjemmets smart lighting med Hue-produkter til haven, terrassen eller indkørslen.

Opdateringen til Hue Entertainment kom i december 2017, og nu er det endelig muligt for Hue-fans at få fuld glæde af opdateringen med Razer, verdens førende gamingbrand, som er første partner til Hue Entertainment. Gamingoplevelsen når et nyt niveau, når det nu bliver muligt at synkronisere action på skærmen med Razer- og Hue-produkter i resten af hjemmet.

Derudover lancerer Philips Hue i foråret 2018 appen Hue Sync til Windows 10 eller macOS High Sierra computere. Hue Sync sørger for at synkronisere alle former for spil, film og musik, der afspilles på computeren med Hue, så underholdningen foldes ud i hele hjemmet.


[yuzo_related]


Ny opdatering på vej til Hue-appen

I foråret 2018 kommer endnu flere muligheder for den perfekte indretning med smart lighting, når Hue-appen får et nyt og mere brugervenligt design til både iOS og Android. Baseret på feedback fra Hue-fans, vil det nye design forbedre både nye og eksisterende funktioner som opsætning og integration af pærer, så det bliver endnu lettere at indrette hjemmet smart.

Fuldend den intelligente belysning med nye Hue-produkter til udendørs brug

Til sommer kan du tager Hue-oplevelsen med ud i haven, når den nye udendørsserie til Hue lanceres. Med Hue Outdoor bliver det muligt at indrette både terrasse, indkørsel, have og andre af hjemmets udendørsområder med Hue, så den personlige belysning kan sige ”velkommen hjem” helt ude fra indkørslen. Den personlige belysning uden for hjemmet er desuden med til at skabe tryghed både ude og hjemme.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?