Nye stærke gaming-laptops fra MSI lanceret

Den nye serie af laptops kommer med GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer

MSI Raider. Foto: MSI

MSI er specialister i gaming-laptops, og de har lige sendt en serie af nye laptops på markedet. De er udstyret med de nyeste gpu’er fra Nvidia, GeForce TRX 40-serien, og de kan udstyres med op til 13. generation af Intel Core HX-serien af processorer.

Herudover har MSI udstyret dem med Nvidia Ada Lovelace-arkitekturen, der lover at levere et markant hop i ydeevnen med AI-drevet DLSS 3, samt at muliggøre livagtige virtuelle verdenen med fuld ray tracing.

Ifølge MSI betyder det også, at otte af deres nye laptops er Nvidia Studio-godkendte.

MSI Raider GE. Foto: MSI

Ifølge pressemeddelelsen er de nye MSI-gaming-laptops opdateret med en ny type kølingsdesing, der skulle være med til at gøre dem mere kraftfulde. De har redesignet alle heatpipes til delte rør, dedikerede rør og VRAM-eksklusive rør.

Tre af serierne er Titan GT, Raider GE og Vector GP, der alle er ekstreme kraftværker. Titan GT og Raider GE leveres med i9-13980HX processoren og op til GeForce RTX 4090 Laptop gpu’erne, samt MSI OverBoost Ultra-teknologi. Det kan tvinge cpu og grafik op til 250W total effekt, eller understøtte 5,2GHz-frekvenser på tværs af 8 P-kerner.

Skærmen på Titan-maskinerne er en 4K/144Hz Mini Led-skærm med over 1.000 nits og 1.000 lokale dimming-zoner. Raider har fået en QHD+ 240Hz-skærm i 16:10-format.

Raider Ge-serien har fået en opgraderet matrix-lysbjælke, der er smart og futuristisk. Meget mere har MSI endnu ikke oplyst om Raider-serien.

MSI Stealth. Foto: MSI

Cyborg, Pluse, Katana og Sword er også til gameren, men til et bredere segment. Cyborg 15 har et futuristisk gennemsigtigt kabinet, hvor både mekaniske og elektriske dele kan ses. Pulse, Katana og Sword er eksisterende serier der er blevet opdateret til nyeste grafik og nyeste processorer, og de kommer nu med MUX-switch.

Creator Z Series er rettet mod indholdsskabere. Creator Z17 HC Studio og Creator Z16 HX Studio har fået den nyeste 13. generation Intel HX-serie processorer og er blevet certificeret med Nvidia Studio.

De har fået et termisk design med Vapor Chamber-kølere, og de understøtter den nye MSI Pen 2, der bruger den nye MPP2.6-teknologi med 4.096 trykniveauer og haptisk feedback. Derved skulle de føles som at skrive på almindeligt papir.

MSI Titan. Foto: MSI

Endelig har MSI lanceret deres Prestige Series, hvor de nye Prestige 14 Evo og Prestige 16 Evo understøtter op til Intel Core i7 H-serien, og samtidig er Prestige 16 Studio udstyret med GeForce RTX 40 Series Laptop gpu’er.

Den nye 13″ Prestige 13 Evo er den letteste i hele MSI-serien med kun 990 gram. Den er udstyret med et batteri på 75 Whrs, og skulle kunne holde i op til 15 timer.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.