Nye stole i L33T-Gaming E-Sport Pro Series

Excellence, Superior og Ultimate er navnene på de tre nye gamingstole fra L33T-Gaming. De er designet på baggrund af feedback fra gamere i hele verden og sætter fokus på ekstra styrke, bredde og komfort

L33T-Gaming er nu klar med endnu en serie af stole, som er baseret på inputs fra brugere på flere niveauer i e-sporten. Excellence, Superior og Ultimate kommer i henholdsvis L-, XL, og XXL-format designet med fokus på ekstra styrke, bredde og komfort, og de er udstyret med en række features tilpasset den aktive gamers behov.

E-Sport Excellence (L) er udstyret med professionelle funktioner som for eksempel en stærk, koldvalset stålramme, der sikrer ekstrem holdbarhed og stabilitet. L33T-Gamings designere har erstattet den traditionelle lændepude med en indbygget mekanisk lændebøjle, der øger komforten og giver en sund kropsstilling, mens bælterne i sæde og ryglæn yder optimal support og holder kroppen i balance.

De justérbare armlæn med tre forskellige indstillinger sikrer optimal komfort for arme og håndled, mens den multifunktionelle løftemekanisme giver E-Sport Excellence den ultimative grad af justeringsmuligheder.

  • Størrelse L – ekstra bredt sæde (max belastning 150 kg)
  • Indbygget lændestøtte og bælter i sæde og ryg for ekstra support
  • 165 graders justerbart ryglæn

E-Sport Superior (XL) er karakteriseret af høj kvalitet helt vejen igennem. Den er inspireret af nogle af verdens førende producenter af bilsæder, men skabt af L33T-Gamings egne designere, som fra start ønskede at konstruere en eksklusiv stol med flere luksuriøse elementer. Den stærke stålramme danner eksempelvis et stabilt fundament, mens det tykke specialskum altid sikrer perfekt trykaflastning og optimal ergonomi. Det åndbare PU-læder giver en behagelig komfort under mange timers intens gaming, ligesom de aftagelige nakke- og lændepuder også kan supplere kroppen med ekstra støtte de rigtige steder.

  • Størrelse XL – ekstra bredt sæde (max belastning 165 kg)
  • Ekstra tykt åndbart PU-læder
  • 180 graders justerbart ryglæn

E-Sport Ultimate (XXL) er den suveræne, ekstra bredde og topmoderne gamingstol, som alle har ventet på. Her har L33T-Gamings designere optimeret selv de mindste detaljer: Sædet er ekstra bredt og ekstra tykt polstret, og både i sæde og ryglæn er der brugt koldskum i høj kvalitet, hvilket giver en uhørt ventilationsevne.

Stolen er baseret på en ramme af to millimeter tykt koldvalset stål kombineret med en ekstra bred, massiv aluminiumsfod, som yder sublim stabilitet. Ultimate fremstår i et nordiske gamingdesign, der er elegant med mange praktiske detaljer, og som fulender fornemmelsen af ultimativ luksus og komfort.

  • Størrelse XXL – ekstra bredt og tykt sæde (max belastning 185 kg)
  • Ekstra tykt åndbart PU-læder og koldskum med høj ventilationsevne
  • Ramme i to millimeter tykt koldvalset stål og bred base i aluminium

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart