TEST: Superkomfortabel gamingstol fra L33T

Det er svært at finde en god gamingstol. Men den nyeste E-Sport Pro Ultimate er en virkelig suveræn gamingstol, med masser af indstillinger og i størrelser til alle

Jeg hører til typen der har svært ved at finde en god stol at sidde i. Ikke kun når jeg gamer, men også når jeg arbejder. Ofte har stolene enten et design der bare ikke passer til min bagdel, eller også er de bare ikke specielt behagelige at sidde i, gennem længere tid.

E-Sport Ultimate-serien fra L33T (eller Leet som de ofte kaldes), vil så gerne adressere disse områder.

Derfor har de designet stolen så den er bredere, giver mere komfort, har et tykkere lag af cold foam, både i sædet og ryggen, og læder som din hud ånder bedre igennem.

Selve basen er også gjort væsentlig mere solid, og ikke mindst stabil, og den XXL-version vi testede, skulle holde til kapaciteter på op til 180kg, hvilket er mere end rigeligt.

De gode egenskaber

E-Sport Ultimate XXL har utrolig mange gode egenskaber. Personligt så er min favorit, at stolen er designet så selv voksne mænd kan sidde i den.

Derudover skal den have ros for den generelle komfort. Armstøtterne kan justeres både ind/ud, op/ned og drejes til siden. Det er superfedt når du gerne vil have lidt støtte til dine arme.

Den er meget komfortabel at sidde i, selve gennem længere tid. Og som en person der virkelig bruger mange timer foran computeren, er det noget jeg sætter stor pris på.

Stolen kører let, den er meget stabil, og jeg sætter stor pris på nakkestøtten.

Du kan låse op så du kan vippe bagud på stolen og låse den i den position du måtte ønske. Det er ligeledes noget der passer mig fint – og at sidde og vippe lidt når jeg arbejder eller gamer, er skønt.

E-Sport Ultimate XXL. Foto: L33T

Det dårlige

Der er ikke meget dårligt at sige om E-Sport Ultimate XXL. For denne stol er virkelig en komfortabel stol.

Men helt uden negative sider er stolen dog ikke, om end det er minimalt og virkelig småting.

Det første kom da jeg skulle samle stolen. Det var utrolig svært at sætte bases på sædet.

Hullerne passede bare ikke helt korrekt, hvilket gjorde det meget svært at få skruet basen samme. Så i stedet for at bruge et par minutter på den øvelse, endte jeg med at bruge næsten to timer, mere værktøj end jeg havde forventet, og muskler jeg ikke anede jeg havde.

En anden ting jeg også var en anelse irriteret over, er den lændepude der er med. Når jeg bruger den, føler jeg det som om min bagdel bliver presset alt for langt fremad. Men det problem er heldigvis noget der let klares – jeg undlader bare at bruge den pude.

En sidste ting er, at stolen knirker. Når jeg vipper på stolen, så knirker den meget. Så meget at folk jeg snakker i telefon med, lægger mærke til det.

Konklusion

Samlet vurdering 95%

Helt overordnet så er jeg meget tilfreds med stolen, og prisen er nok i den høje ende, men stolen er prisen værd. 3.000 kroner for at sidde komfortabelt hver dag er en lille pris at betale.

Jeg kunne dog godt tænke mig, at det ikke var så svært at samle den, og at den ikke knirkede så meget når jeg sidder i den.

Men komforten er på plads. Den er superstabil, og der er ingen tvivl om, at det er højkvalitet læder. Normalt kan jeg hurtigt komme til at svede i læderstole, men det sker bare ikke i denne stol.

Og, meget vigtigt, den passer til voksen, og ikke bare til helt unge gamere.

Flere af denne slags stole, tak.

Mere information

 • Du kan læse mere om stolen her
 • Stolens specifikationer er:
  • Højde: 89cm
  • Dybde: 75cm
  • Bredde: 53cm
  • Materiale: PU læder
  • Max kapacitet: 180kg
 • Herunder finder du de bedste priser på stolen.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2742 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart