Videoreview: 6 spændende produkter fra Sandberg

Tech-Test Review kigger på seks spændende produkter fra danske Sandberg. Lige fra et numerisk bluetooth tastatur til en streamer usb-mikrofon – alt sammen til priser under 1.000 kroner

Så blev det tid til at kigge på nogle spændende produkter fra danske Sandberg, og i videoen herunder – der kun varer fem et halvt minut – kan du se produkterne og mine bedømmelser.

Tech-Test Review: 6 spændende produkter fra Sandberg

Links:

USB-C 10-in-1 Docking Station

Powerbank 10.000 Wireless 10W

Bluetooth Numeric Keypad

Ragestorm Mechanical Gaming Keypad

Wireless Charger Marble Stone

Streamer USB Microphone Kit

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?