Tre fede gamingstole til tre forskellige typer gamere

L33T-Gaming sender tre nye, fede gamingstole på markedet – udviklet til begynderen, den trænede og den professionelle gamer

L33T Extreme Gaming Chair kombinerer funktionalitet, cool design og suveræn komfort i en spændende stol. Det velgennemtænkte design med svedtransporterende PU-læder skaber optimal ventilation i både sæde og ryg – mens den kraftige polstring gør oplevelsen ekstra behagelig. Selv armlænene er polstrede, og sammen med den justerbare lændestøtte og integrerede nakkestøtte kan du holde dig i topform til timevis af intens gaming. L33T Extreme Gaming Chair fås i fire forskellige farvekombinationer (sort, blå/sort, grøn/sort, rød/sort).

Vejl. pris 1.299,00 kr.

L33T E-Sport Gaming Chair er en højkvalitets gamingstol fra inderst til yderst. Konstrueret til at kunne yde maksimalt, når det gælder – og spækket med professionelle features som f.eks. komplet 16 mm stålramme, metalbase, formstøbt sæde og ryglæn med ergonomisk udformning, 4D-justerbare armlæn, som giver optimal komfort og mulighed for såvel ind/ud, vertikal og horisontal indstilling af armposition samt medfølgende justerbare nakke- og lændepuder. Slidstærkt PU-læder med ekstra kraftige harlekin-mønstrede slidflader på både ryglæn og sæde samt professionel bæltestøtte i ryg og sæde og en ekstra kraftig dæmper og lift er med til at gøre L33T E-Sport Gaming Chair til en nydelse at sidde i – og et uundværligt værktøj for E-Sport-gameren! Fås i fire forskellige farvekombinationer (sort/hvid, sort/rød, sort/grøn, sort/blå).

Vejl. pris 1.999,00 kr.

L33T E-Sport Gaming Chair er en gamingstol skabt til den kræsne E-sport gamer, som ikke ønsker at gå på kompromis. En professionel gamingstol med bl.a. 19 mm stålramme, ergonomisk, trykaflastende, formstøbt ryg og sæde med åndbar funktion samt indbygget lændestøtte og justerbar nakkepude, hvilket giver kroppen de bedste forudsætninger for at holde sig frisk og kampklar i mange timer. De solide 4D-armlæn gør det slut med ømme arme og giver i stedet forøget komfort og mulighed for såvel ind/ud, vertikal som horisontal indstilling af armposition. L33T E-Sport Gaming Chair er konstrueret med et væld af detaljer og betrukket med ultra slidstærkt åndbart PU læder og eksklusive alcantara-dekorationer på siderne. Bæltestøtte i ryg og sæde samt kraftig multifunktionslift er med til at fuldende oplevelsen. Fås i sort med grønne præcisionssyninger.

Vejl. pris 2.199,00 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart