Så kom Surface Book 2 og Windows 10 Fall Creators Update

Sammen med den nye laptop, Surface Book 2, kommer den nyeste opdatering til Windows 10, Mixed Reality-headset og nye 3D-features til Word og Powerpoint

Siden lanceringen af Windows 10 har Microsoft løbende tilføjet nye opdateringer til styresystemet, der understøtter kreativ udfoldelse og moderne arbejdsgange. Med Windows 10 Fall Creators Update kan forbrugere og professionelle fra i dag opdatere Windows 10 og afprøve nye 3D-features og Mixed Reality hjemmefra dagligstuen og på arbejdspladsen.

Samtidig annonceres den mest kraftfulde laptop i Surface-serien til dags dato, Surface Book 2, som det ultimative redskab til at arbejde kreativt og effektivt.

3D i PowerPoint og Word

Med Windows 10 Fall Creators Update kan alle arbejde kreativt og skabe nyt ved hjælp af 3D-teknologi.

En ny feature er at indsætte 3D-kreationer i Office-filer – inkl. PowerPoint-præsentationer og Word-dokumenter – som øger mulighederne for visuel kommunikation gennem Windows 10. Objekterne kan roteres og animeres i PowerPoint-præsentationen, og 3D-kreationer kan nemt blive en del af den fysiske verden med den nye feature, Mixed Reality Viewer.

Mixed Reality kommer ud til forbrugerne

Den nye opdatering til Windows 10 bringer nemlig Mixed Reality direkte ud til forbrugerne gennem Mixed Reality Viewer, som gør det muligt at se 3D-objekter i deres faktiske omgivelser ved hjælp af kameraet på en PC.

Microsoft introducerer samtidig Windows Mixed Reality-headsets i samarbejde med Acer, Dell, HP og Lenovo. Som det første produkt kommer Samsungs innovative Mixed Reality-headset, Samsung HMD Odyssey, på markedet den 6. november 2017.

Opdateringen til Windows 10 indeholder også forbedrede sikkerheds- og fortrolighedsfunktioner samt forbedringer i tilgængelighed for synshæmmede, inkl. Eye Control, og det bliver ligeledes muligt at skrive direkte i PDF-filer.

Skab minder med fotos og videoer

I Fall Creators-opdateringen er Fotos-appen fuldstændig nytænkt, så man let kan forvandle billeder til minder og historier med personaliserede 3D-effekter, skrift, ændringer og video. Billederne kan nemt redigeres til en collage eller en video med et soundtrack, tema, skrift og filmiske forandringer. Objekter kan fx laves dynamiske ved brug af 3D, som en fodbold der bryder ud i flammer, når den passerer målmanden og havner i nettet.

Surface Book 2 klar

En af de mest kraftfulde måder at opleve Windows 10 Fall Creators Update er gennem et Microsoft Surface-device. Derfor introduceres i dag det nyeste medlem i Surface-serien: Surface Book 2.

Det er en kraftfuld laptop med fantastisk grafik og op til 17 timers batterilevetid. Den kan fås i både 13,5” og 15”, og Surface Book 2 er den mest kraftfulde Surface til dato. Med de nyeste 8. generation Intel Dual-Core og Quad-Core-processor og NVIDIA GeForce GPU, har Surface Book 2 op til fem gange den grafiske ydeevne af den originale Surface Book.

Surface Book 2 er kraftfuld nok til at køre professionel software som Adobe, Autodesk og Dessault problemfrit og spille populære PC-spil på 1080p, 60 FPS, herunder krævende titler som Forza Motorsport 7 og Gears of War 4.

Surface Book 2 tilslutter sig Surface Laptop og Surface Pro for at fuldende et portfolio af devices designet til ikke blot at tillade folk at opleve Windows Mixed Reality og gaming og være produktive alle vegne, men også til at styrke artister, designere, udviklere og ingeniører til at lede den næste bølge af kreativ innovation.

De nye Surface Book 2 starter ved priser i USA fra $1.499 og kan forudbestilles på det amerikanske marked den 9. november i USA, mens både pris og tilgængelighed på det danske marked kommer senere. Læs og se mere om Surface Book 2 her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3073 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart