Nyt mekanisk gamingtastatur fra Logitech

G915 TKL kombinerer sofistikeret design med spændende teknologier i et komplet, TKL, kompakt tastatur

Logitech G har lige lanceret Logitech G915 LIGHTSPEED trådløst RGB-belyst tenkeyless mekanisk gaming-tastatur, som tilbyder den samme grundlæggende teknologi og erfaring som G915, men i en mindre, tenkeyless udgave.

Med alle de vigtige taster til gaming passer Logitech G915 TKL ind i mindre gaming-omgivelser og kan let transporteres til LAN-begivenheder eller til en vens hus.

Tastaturet har også en plads til opbevaring af LIGHTSPEED trådløs dongle på bagsiden af tastaturet. Uden det numeriske tastatur får du ekstra plads til at flytte musen tættere på dit tastatur, holde dine hænder tættere sammen og din krop mere centreret for forbedret komfort, et vigtigt aspekt for mange gamere.

Dette tastatur har Logitech Gs prisbelønnede LIGHTSPEED Wireless-teknologi for en lynhurtig hastighed på 1ms rapporthastighed og op til 135 dages non-stop trådløs spil med belysning slukket (forudsat otte timers spil om dagen).

For første gang har Logitech G brugt LIGHTSPEED på et tenkeyless trådløst tastatur med LIGHTSYNC RGB-belysning aktiveret. Med LIGHTSYNC kan man skabe et personligt tastatur på tværs af cirka 16,8 millioner farver gennem Logitech G HUB Advanced Gaming Software og få den intense RGB-spiloplevelse. Når RGB-colorwave er aktiveret, kan gamere spille i 40 timer uden stop, på bare en enkelt opladning.

G915 TKL-mekaniske gaming-tastatur har Logitech G’s low-profil GL-mekaniske switches, der er halvt så høje som standard mekaniske switches, men har 25% hurtigere aktiveringskraft (sammenlignet med de 2.0 mm aktivering ved standard taster) og en mere behagelig skriveoplevelse.

G915 fås med tre tastetyper: GL Lineær, GL Taktil og GL Clicky for at matche din spillepræference. Den lineære version giver et glat tastetryk, mens den taktile version giver mærkbar aktivering til gameren, der foretrækker direkte feedback. Clicky versionen tilbyder en hørbar skriveoplevelse med taktil feedback.

Pris og tilgængelighed

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard forventes i handel i løbet af juni 2020 til en vejledende pris på 1.699 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2856 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart