Nyt overvågningskamera fra Arlo

Det nye kamera lover masser af alsidighed og tilslutning til både WiFi og 4G

Go 2 Security Camera er det nyeste overvågningskamera fra Arlo. Det er beregnet til at blive brugt udendørs, og fordi det både kan fungere på WiFi og 4G, risikerer du ikke at stå i situationen med ingen dækning på grund af manglende WiFi-signal.

Arlo fortæller også, at dette er deres mest alsidige sikkerhedskamera til dato, hvilket hænger tæt sammen med at der er plads til et SIM-kort, så det netop kan fungere på telenettet, udover det lokale trådløse netværk.

Arlo Go 2 kan streame 1.080p video i farver, direkte til din telefon dørnet rundt, så brugerne kan se hvad der sker, når det sker. Hvis du samtidig vælger at betale for et Arlo-abonnement, kan du herudover få kameraet til at skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer. Derved kan du sikre at du kun får notifikationer når de er relevante, og ikke når naboens kat render rundt i din have.

Kameraet kan programmeres til at sende beskeder enten til brugeren eller til andre smarte enheder. Du kan endda aktivere den indbyggede sirene, hvis du vil starte en alarm for at skræmme en eventuel tyv væk. Du kan også få kameraet til at tænde for lyset, hvis der kommer en uvelkommen gæst.

Kameraet får en pris på 2.290 kroner, og rammer markedet i slutningen af maj.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?